• Anonym (Eva)

    19 år och aldrig..

    Anonym (Anonym) skrev 2019-11-10 10:03:05 följande:

    ärligt så har jag ej försökt med något alls...

    Jag antar att jag har haft fördomar om tinder och aldrig trott på att det ska fungera...


    Har du inte ens försökt så är det ju inte så konstigt att inget har hänt. Det är få killar som bara går fram till en tjej och börjar prata/flörta. Det är alltid utbyte av blickar leenden och ibland att man pratat som vänner innan dem vågar lägga in en stöt.

    Dejting appar som tinder gör första kontakten lättare så du borde absolut testa det. Där kommer du få erfarenheten du söker. Det är inte för alla men är man blyg eller inte träffar folk annars som ex krig och fester så är tinder väldigt bra.
  • Anonym (Eva)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-11-10 18:59:58 följande:

    Jag förstår ju att tinder och liknande appar kan vara till hjälp men jag är typ rädd att det ej ska gå bra! Typ att ingen skriver eller att jag ör tillbakadragen och att det allmänt ej ska gå bra!

    :(


    Så kände jag med i början eller att det va något fel på en för man inte kunde hitta en partner i den "riktiga" världen. Men man ska inte fokusera på dem man inte matchar med eller inte får svar från. Majoriteten av dem jag matchat med skriver inte ens. Fokusera istället på dem du får kontakt med.

    Fördelen med tinder är just detta då man inte kommer ihåg alla man swipat på och kan inte kolla upp en intressant profil igen. Så dyker det upp en intressant person och man inte matchar direkt så är det inte hela världen. Kan vara att han inte sett mig än. Blir det ingen matchning direkt så glömmer man ju sedan bort dem.

    Jag är även sån som testar lite vilken typ av bilder jag får mest matchningar med och för mig är det bilder där jag gör en ful grimas eller har väldigt lite smink på.

    När det kommer till själva texten så minska matchningar om man skriver enbart ute efter något seriöst. Ställer man en fråga i texten så skriver fler till en. Det är en bra öppning grej. En gpn hade jag en absurd fråga typ vad hade du valt om du antingen skrek varje gång du pratade eller om du var tvungen att alltid springa när du skulle gå nånstans. Den startade några roliga konversationer.

    Våga testa och ge det en chans.
Svar på tråden 19 år och aldrig..