Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    för trång?

    Anonym (anonym) skrev 2019-11-11 00:56:46 följande:

    okej så jag har en kille o vi är fett kåta på varandra och vill så gärna ha sex typ nu. vi har båda varit lite sjuka och inte kunnat träffa varann men nu ses vi imorgon.. jag är extremt orolig för en grej. idag när ja va hemma kände jag att ja ville vara säker på att jag var tillräckligt ?stor? för att kunna ha sex med honom. så ja testade med ett föremål som var liiite mindre än hans då han bara kan ha större kondomer. grejen är den att d tog jätte lång tid att få in den trots att ja satt i duschen! d gjorde ondare ju mer ja tryckte så kunde tyvärr inte få upp den hela vägen. slutade med att jag grät och nu är jag jätte nervös! finns d något sätt man kan bli mindre trång så snabbt som möjligt utan smärta? eller vad tycker ni att ja ska göra?


    Det gör ont att stoppa in något i slidan om man inte är upphetsad. Mitt tips är att ni inte fokuserar på penetrerande sex i första hand utan gör det skönt för varandra genom at smeka varandra på kropp och kön först. Gärna med glidmedel. Ni kan ju ha sex utan penetration flera gånger innan så lär ni er mer om varandras kroppar och vad dom är skönt och ni blir mer avslappnade med varandra.

    För att penetrerande sex ska vara skönt för en tjej så måste man vara upphetsad och våt. Speciellt om du inte har haft sex innan och han är stor.
  • Anonym (E)
    21UppeVidFem skrev 2019-11-11 15:08:31 följande:

    Vatten är inget glidmedel. 


    O gud nej vatten är inget glidmedel. Vatten sköljer snarare bort det eventuella glidet som av lubrikation finns i slidan naturligt.

    Ts!
Svar på tråden för trång?