Inlägg från: Anonym (Jojko) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jojko)

    Till er separerade mammor därute!

    Nama skrev 2019-11-12 02:43:39 följande:

    Glömde svara dig på en grej i den förra tråden: kan mycket väl vara så att hon är reserverad och då. Är det säkert klokt som du skriver att låta henne vara den som initierar kontakt. Tack för tipset!


    Det där tror jag inte alls på. Jag är resverad/blyg och tystlåten och skulle inte tänka tanken att initiera en sådan kontakt. Jag initierar aldrig kontakter för det är jag för blyg för så alla mina vänner har varit de som tagit första steget och även de som fått vara drivande i början annars hade det inte blivit något av det. Jag tror din största chans till att skapa en sån relation till henne som du vill ha är att umgås allihop vid något särskilt tillfälle längre fram. Till exempel att du i framtiden är med när de ska träffas för att fira det du säger att de firar ihop och att du då börjar prata med henne där.

    En sak som jag reagerade på när jag läste din text är att du kan ta till dig ett barn som ditt eget och att du vill vara en familj oavsett om ni får gemensamma barn eller inte. Det tycker jag låter lite mycket och som att du ska vara som en mamma till barnet och att han, du och din man är en familj eller liksom kärnfamilj. Det tror jag många mammor inte skulle uppskatta.
Svar på tråden Till er separerade mammor därute!