• Anonym (h)

    Till er separerade mammor därute!

    Jag reagerar på att alla ord du beskriver dig själv med är positiva och alla ord du beskriver mamman med är negativa
    Det enda du skríver i övrigt om mamman gäller hennes relationer och sexualitet. Där har hon hunnit avverka flera partners. Det brukar vara en klassiker för att beskriva en kvinna nedlåtande. Medan din pojkvän inte har avverkat lika många partners. Du skriver det inte rätt ut men man blir oroad att det finns en attityd av Mamman=dålig respektive din pojkvän=bra.
    Sedan undrar jag: varför är du så inriktad på att bli hennes kompis? Du känner inte henne. Varför inte vara lite mer öppen och se vart det leder? Jag vet ingenting om denna kvinna hon kanske är reserverad, då rekommenderar jag att du låter henne ta initiativ
    Låt pappan sköta all kommunikation vad gäller barnet med mamman. Ge dig inte in i det. När barnet är hos sin mamma: låt barnet vara i fred och skicka inga sms. Respektera barnets och mammans relation.
    Det är bra att försöka ha goda relationer, så din intention är så klart positiv.

  • Anonym (h)
    Nama skrev 2019-11-12 02:43:39 följande:
    Glömde svara dig på en grej i den förra tråden: kan mycket väl vara så att hon är reserverad och då. Är det säkert klokt som du skriver att låta henne vara den som initierar kontakt. Tack för tipset!
    den förra tråden blev raderad
Svar på tråden Till er separerade mammor därute!