Inlägg från: mammatill2daniella |Visa alla inlägg
  • mammatill2daniella

    Är det någon som valt bort amningen innan barnet är fött?

    Hej! Funderar lite. Väntar mitt tredje barn och är inte alls peppad på amning för fem öre, för mig har det aldrig vart enkelt bara gjort ont känts kladdigt och bökigt och inte alls som något avslappnande. Var likadant med båda barnen dock med första då lyckades jag efter fem månaders slit och krångel få det att funka. Med andra då orkade jag inte krångla så länge och barnen kom så tätt så var även mycket mer stressad. Nu när jag ska ha tredje så överväger jag att skippa den helt för att det inte ska bli en stress för mig från första början att få det att funka. Men man känner ju samtidigt sån press att ge sitt barn det bästa och det sägs ju vara bröstmjölken. Vad skulle ni gjort i min situation och är det någon som känner igen sig och faktiskt valt bort amningen helt från början?

  • Svar på tråden Är det någon som valt bort amningen innan barnet är fött?
  • mammatill2daniella
    Ignoramus skrev 2020-07-29 23:45:47 följande:

    Har aldrig ens försökt utan valde bort det innan första barnet var fött. Inte ångrat det en sekund! Praktiskt att barnet alltid var mätt och nöjt, och att pappan var lika delaktig från start.


    Åh underbart! Jag förstår verkligen det. Får typ liten klump i magen av att tänka på amningen. Önskar jag kände annorlunda.
Svar på tråden Är det någon som valt bort amningen innan barnet är fött?