Inlägg från: Anonym (Varit i din situation) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Varit i din situation)

    Dotterns kompis utslängd

    Jättefint av dig att ställa upp Hjärta
    Jag tycker du och flickan ska åka hem till henne när mamman inte är hemma och hämta kläder och personliga tillhörigheter. Gå absolut inte in i huset, det kan du bli åtalad för, låt flickan göra det. Ta med IKEA kassar så hon snabbt får med sig grejerna. Jag har själv varit i den situationen med en tjej, då var pappan i huset hemma, vi åkte tre stycken för att undvika problem, det tog fem minuter. Tjejen bara hivade i kläderna i påsarna och tömde byrålådor på smink och liknande. Hon tog ut det på gatan och vi tog det därifrån. 


    Du kan bli familjehem till flickan då kommer du får pengar från socialen. I mitt fall tog det tre månader innan jag var godkänd, jag fick ingenting under den tiden inte u efterskott heller. Jag fick 10 000 för att köpa möbler och saker till henne. Det här var  15 år sedan så det är säkert mer pengar idag. 

  • Anonym (Varit i din situation)
    Anonym (Hur gör man) skrev 2022-02-06 14:38:29 följande:

    Jag ska prata med soc imorgon om vad de har för plan. Att åka hem till mamman är inget alternativ då hon har 5 barn till hemma och inte jobbar. 
    Vi är flera vuxna runt flickan som kommer prata med soc imorgon. Då inte bara flickan som bor hos mig behöver hjälp. Utan hennes syskon även mår dåligt på sitt håll. Mamman verkar ha tappat greppet helt och prioriterar annat än det hon borde.:( 
    Kan soc tvinga mamman att lämna urinprov?


    Då gör du som jag gjorde. Åker flera stycken och ser till att vara så snabba så möjligt. 
Svar på tråden Dotterns kompis utslängd