• Liand

    Någon mer som mår riktigt dåligt av sin graviditet?

    Också öm i kroppen och i länden och höfterna ffa. Hade sjuk växtvärk I livmodern I början. Blivit lite lugnare.
    Jag har faktiskt gått till kiropraktor som vet vad hon gör. Jag vet att alla inte känner sig trygga med det så allt är upp till var och en. 
    Men hjälpte min ländrygg iaf. 
    Sen yoga på det. Är i v 10.
    Hoppas det lugnar sig för dig!! Och grattis!

  • Liand

    Jag är absolut inget proffs på yoga utan testar mig fram. Mest för att det känns bra. Har testat yin yoga. Jag kör hemma från Youtube. De tär så sjukt dyrt annars. 
    Där finns säkert gravid yoga pass med. Yin yoga håller man posterna lite längre och min kropp svarar bra på det just vid värk. Testa vet ja! Tar ett par ggr o få till det men sen går d lättare.

  • Liand

    Stackare.
    Det var växtvärken som gjorde att jag visste att jag var gravid. Den var enormt smärtsam i början... Fick den redan v 2-3 ngt.
    Men rörelse hjälper. Jag klarar inte längre promenader, blir extremt öm o trött i länd och bäcken efter haha. 
    Hoppas yoga kan va ngt. Lyssna på din kropp. Och vila. 
    Kex har jag hört ska hjälpa vid illamående. 

  • Liand

    Usch låter jobbigt! Jag har klarat mig med dovt illamående bara. Inte samma matlust mm. Har spyfobi så jag är tacksam för att det håller sig. Ska till Amsterdam I helgen med bla min mamma så är glad att det inte märks. 😂Vill inte säga ngt innan jag varit på u-ljud. Hon kommer bli överlycklig.

    Tröttheten känner jag också igen. Hade elev på jobb under perioden när jag var som tröttast haha. Det var kämpigt. Men jag sov mkt. Tillät mig att bara va när jag kunde. Det hjälpte lite. 
    Önskar jag kunde ge mer råd ang smärtan i kroppen.. Fråga dim bm om magnesium bad.(epsomsalt) Jag gjorde inna graviditeten och hela kroppen blev avslappnad. Har inte beställt nytt och inte frågat min bm än om det. 

    Inte haft ngn mellanblödning än iaf. Har du haft? 
    Ska vara normalt säger dom... 

  • Liand

    Ja det känns verkligen som en evighet till u-ljud😅 men så länge du har symtom så tänk stt kroppen har ngt att jobba med. Sen kan man visst får spökveckor med.. Man får försöka hitta lugnet.

    Oklart med magnesium tabletter. Men har du badkar hemma sp kan du bada o hälla i epsomsalt. Annars kan man köpa magnesium spray via Maria åkerberg.
    Men jag hade rådfrågat bm först. Tror inte det ska va ngt problem. Maila el ring o fråga. Annars kan jag maila o fråga min bm och vidarebefordra svaret till dig

  • Liand

    Haha jag Mailar. Hon svarar säker inte innan påsk me  jag återkommer så fort jag vet ngt!
    Man får oroa sig. Man bryr sig liksom. Du lär inte vara den första el sista... Så du ska inte känna dig jobbig. 

Svar på tråden Någon mer som mår riktigt dåligt av sin graviditet?