Inlägg från: ClumsySmurf |Visa alla inlägg
  • ClumsySmurf

    Efter två riktigt stor svek.har jag slutat lita på menniskor

    Anonym (sådär) skrev 2023-04-27 12:53:58 följande:

    Och du är inte ensam om det, läser man otrohetstrådar så ser man ofta människor som vill tro att otrohet bara förekommer i dåliga förhållanden, måste bero på problem i relationen, det måste finnas en bra förklaring, etc...


    Att relationen är sämre stämmer ofta (enligt båda parter) men jag tycker logiken börjar haltar rejält när problemen i relationen i regel är den bedragnas fel.
  • ClumsySmurf
    Anonym (sådär) skrev 2023-04-27 15:00:12 följande:
    Jag tycker logiken haltar redan från början för det enda eventuella problem öht kan göra är skapa ett missnöje... hur man sen väljer att hantera missnöjet har inget med problemen i sig att göra utan med individen att göra.

    Att säga att otrohet är en konsekvens av en dålig relation är som att säga att spöa upp andra är en konsekvens av en dålig relation. Det är givetvis ett falskt påståenden för precis som man inte behöver spöa upp folk för att man blev arg så behöver man inte vara otrogen för att man blev missnöjd. Otrohet är ett val inte en naturlag  // Flört
    Undrar om de är lika öppna med sin syn på otrohet med sina partners eller när de dejtar eller om det kommer ett annat perspektiv för att inte bli dumpad/bortvald.
  • ClumsySmurf
    Anonym (Lost in space) skrev 2023-04-25 21:24:24 följande:
    [...]Önska jag kunde få livet tillbak,där jag var snäll naiv och altid trode det bästa om alla.
    Där jag föredrog altid bara se det positiva med alla.inte sökte fel,där jag trode menniskan var god hjärtade.[...]
    Tror inte man mår bra av att vara vara misstänksam och ha väldigt svårt att lita på människor men det måste vara helt omöjligt att lyckas undvika dåliga erfarenheter och sociala parasiter om man är raka motsatsen.
  • ClumsySmurf
    Anonym (sådär) skrev 2023-04-27 16:25:34 följande:
    Beror nog på vem du syftar på... om du menar den som är otrogen så tror jag inte de är öppna med någonting eftersom de vet att knullfesten tar slut i samma sekund  deras partner får reda på hur det förhåller sig. Hela syftet med att undanhålla saker är ju att manipulera andra så de ska agera som det passar en själv bäst. En falsk/manipulativ person kommer förmodligen inte vara ärlig vare sig i början, under eller efter relationen. Men det är då som sagt ett personligt problem hos individen.
    Jag syftar på  de som verkar ha inställningen att det är nästan värre (att tycka otrohet är dåligt än att vara otrogen, det måste ju ge dåliga vibbar även för de som vill ha öppna relationer så jag tror inte att de tar risken och man kan ju inte ta för givet att de tycker samma om deras partner skulle vara otrogen.


Svar på tråden Efter två riktigt stor svek.har jag slutat lita på menniskor