Inlägg från: Anonym (Ingendera) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ingendera)

    Flytta från Sverige?

    Om ni är oroliga över utvecklingen och pengar ska ni ju verkligen inte flytta till huvudstäder eller ens storstäder. Det är ju där det mesta sker. Och det kostar så mycket mer att leva, även om lönerna är något högre. Flytta till en mindre stad. Vad jobbar ni med?

  • Anonym (Ingendera)
    elinjosefson skrev 2023-06-16 20:38:24 följande:

    Jag pluggar sista året läkarlinjen, min kille är civilingenjör. Är ju främst min killes bransch där lönerna är betydligt mycket bättre i Köpenhamn/Oslo, dessa jobb finns inte på mindre orter i Danmark/Norge. Skit händer överallt, men Stockholm är betydligt mycket värre än övriga Norden :) 


    Det finns inte civilingenjörer i andra städer i Norge? Nej, skit händer inte överallt. Storstäder har betydligt mer skit, så om det är skit du är rädd för är det nog bra att tänka om.
  • Anonym (Ingendera)
    elinjosefson skrev 2023-06-16 20:57:40 följande:
    Fast nu har du ju ingen koll på inom vilken bransch han jobbar, civilingenjör är brett vet du :) Skit händer i princip överallt i Sverige i jämförelse med övriga Norra Europa, är inte intresserad av att bli kritiserad. Min frågeställning var rörande städerna ovan, ha det fint!
    Tack, jag vet. Men man kan ju byta bransch. Lite konstigt att välja storstäder om man är så orolig över utvecklingen, vet du. Men ha det fint själv.
Svar på tråden Flytta från Sverige?