Inlägg från: svansmamman |Visa alla inlägg
  • svansmamman

    När fick ni 3+ på digitalt gravtest?

    Nu senast var jag i vecka 5(4+6) när jag fick 3+, förra gången i vecka 5(4+2). När slog testet om från 1-2 veckor till 2-3 för dig?


    För mig har sena omslag inneburit missfall/MA (fem graviditeter varav tre missfall/MA). Eller rättare sagt har testerna aldrig nått 3+. När 10 dagar passerat från att jag fått 2-3 veckor har jag ställt in mig på att det varit kört, vilket det varit. Jag testade dock aldrig med vanliga stickor, så jag vet inte hur en eventuell ökning såg ut då eller ej. 

    Jag håller tummarna för att du inte går mina erfarenheter till mötes! ❤️

  • svansmamman
    Anonym (Hanna) skrev 2023-08-16 20:26:59 följande:

     


    Är inte det väldigt tidigt för testet att slå om till 3+? I så fall var du enbart i vecka 1+2 när du hade ÄL? Men det beror förstås på din menscykel också 🥰 Själv fick jag 3+ när jag var i vecka 6+1 och fick en frisk flicka. 


    Min cykel är 24 dagar, så denna gång fick jag exempelvis 3+ exakt på dagen tre veckor efter äl. Så nej det är inte tidigt. Jag tror snarare det är i senaste laget att få 3+ först i vecka 7, än vad det är tidigt att få det i vecka 5. Men bevisligen kan man få friska barn i vilket fall, så testerna säger ju som sagt var inte allt. 🙈🥰
Svar på tråden När fick ni 3+ på digitalt gravtest?