Inlägg från: Anonym (123) |Visa alla inlägg
  • Anonym (123)

    Vill sluta med p-piller

    Jag vill sluta med p-piller då jag gått upp så mycket i vikt och verkligen inte trivs med min kropp längre, men min pojkvän säger att han inte kan slappna av under sex om jag inte har något skydd och han vill inte ha kondom då det inte är skönt. Finns det något alternativ? 

  • Svar på tråden Vill sluta med p-piller
  • Anonym (123)
    EnAnonumius skrev 2023-08-30 12:45:57 följande:
    Du har redan fått varning av p-stav..
    Vill även lägga in varning för p-sprutan också.. Den kan ge kraftig viktuppgång, den med.

    Men vad bra, då vet du ju vad du har din pojkvän. Anser han att du skall må dåligt för att "han inte kan slappna aaaaav (🙄) av kondomer", så fråga honom vad ni skall använda för alternativ. 

    Du skall absolut inte behöva må dåligt för att han skall kunna slappna av och ha det skönt vid sex. Det är något din pojkvän måste faktiskt inse, om inte så kan man ju ifrågasätta mognaden på honom.

    Men men..

    Här är lite alternativ som är hormonfria:

    *Femodom: kvinnlig kondom.

    *Pessar: skall användas tillsammans med spermiedödande salva.

    *Koppar spiral

    *Kondom (den för män), mannen kan gott hjälpa till med skydd i förhållandet i stället för att bekvämt dumpa hela ansvaret på kvinnan.

    *Sterilisering (man): mindre ingrepp än den kvinnliga steriliseringen...
    Har haft p-stav och blödde varje dag i 3 månader så det testar jag absolut inte igen.

    Alltså det är inte så att han inte vill att jag ska sluta med p-piller, han stöttar mig i det men han är rädd att jag ska bli gravid vilket ingen av oss vill och jag vill inte att han inte ska ha det skönt när vi ligger. Sen gillar inte jag heller kondom så mycket, tycker det dödar spontant sex.

    Jag har funderat på att sterilisera mig då jag är ganska säker på att jag inte kommer vilja ha barn men tror jag är för ung. 
Svar på tråden Vill sluta med p-piller