Inlägg från: Anonym (Drama Queen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Drama Queen)

    Hitlers fru hade borderline

    Det vet ingen man kan bara spekulera. Vad man inte behöver spekulera kring är att de med borderline älskar drama och att bråka med folk det ingår i diagnosen. Jag förstår att det kliar i fingrarna att röra upp himmel och jord över det här men tänk på din omgivning och låt bli. 

  • Anonym (Drama Queen)
    Anonym (borderlina) skrev 2023-12-05 19:42:35 följande:
    Min syster (och med 99,97%s sannolikhet min mamma med) har också den diagnosen. Jag skall låta bli, jag har lugnat ner mig. Tror jag.
    Då är det lugnt, ni kan skapa drama av ingenting tillsammans.
  • Anonym (Drama Queen)
    Anonym (borderlina) skrev 2023-12-05 20:57:05 följande:
    Han älskar mig och är lycklig med mig vad du än säger. Jag gillar inte alls att tänka i de banorna. Självsabotage kallar min psykiatriker det när jag gör så. 
    Det är inte vettigt att ha ett förhållande om man har borderline det leder alltid till att partnern blir psykiskt misshandlad. Det bästa för dig är säkert att honom kvar med det är inte det bästa för honom. De med borderline bryter sakta ner sin omgivning. Jag tror dig när du säger att du är 110% säker på att han inte kommer lämna det är skitsvårt att lämna någon med borderline jag har själv varit i den situationen och det är bland det tuffaste jag har gjort. En vanlig människa inser antigen problemet direkt och lägger benen på ryggen eller så fastnar man. 
  • Anonym (Drama Queen)
    Anonym (borderlina) skrev 2023-12-05 22:04:56 följande:
    Här var man elak ser jag. Tror du inte jag brottats med precis de tankarna själv? Men jag är en bra fästmö och kommer bli en bra fru. Han älskar mig, jag älskar honom. 

     
    Hoppas jag också. Nu är sambon en vuxen människa och får ta eget ansvar jag är mer orolig för att ts ska bli gravid. Stackars barn i så fall  
  • Anonym (Drama Queen)
    Anonym (borderlina) skrev 2023-12-05 22:10:51 följande:
    Oroa dig inte för det, jag har p-stav. Jag fattar att jag är för knäpp för att bli mamma.  Fast nånstans skulle jag ändå samtidigt velat bli det om jag inte var så störd, så "tack" för att du tog upp det.
    Skönt att du tar ditt ansvar Hjärta 
Svar på tråden Hitlers fru hade borderline