Inlägg från: Anonym (Borderlina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Borderlina)

    Vilka är de bästa sätten att förbättra livet?

    Ursäkta om det här är provokativt men att ha en bra man som älskar mig har gjort väldigt mycket för mitt mående.

    Jag tror att för mig och säkert fler så går det inte att vara lycklig i sig själv utan det behöver komma från en bra man. 

  • Anonym (Borderlina)
    Anonym (Border-sex) skrev 2023-12-09 13:37:47 följande:
    Synd bara att det blir på mannens bekostnad.
    Han är världens lyckligaste man så stfu.
  • Anonym (Borderlina)
    Anonym (Border-sex) skrev 2023-12-09 20:14:26 följande:
    Du kan ju bara kommunicera via sex och använder honom för att du inte ska må dåligt. Han låter medberoende och inget annat.
    Anonym (Border-sex) skrev 2023-12-09 20:27:04 följande:
    Ge dig själv. Att som en person med borderline utnyttja en annan person för att må bättre själv är inte okej. Eftersom hon hela tiden skriver om detta på ett öppet forum så får hon ju ta att folk har åsikter.
    Jag kan lova att han inte är olycklig med mig. Så du behöver inte oroa dig över det.
    StudierKemi skrev 2023-12-09 20:46:13 följande:

    Jag tycker mer synd om henne, kvinnor har svårt att känna attraktion. Hon tillfredsställer honom 2 ggr per dag. Jag har inte hört om någon annan kvinna som går lika långt och det här är på stor bekostnad av henne själv.


    Ts, om du mår lite dåligt kan du ta rosenrot 2 ggr per dag. Jag personligen kan inte vara utan, det är för många onda minnen att brottas med annars efter all dejting. Jag använder märket Rosenrot Forte och tar 2 tabletter dagligen, samma tider jämt för att inte glömma. Det är även bra att variera sig med Valeriana och Ashwagandha. 


    Det räcker inte att äta bra och motionera, t.ex. promenera, (även om dessa 2 är ett absolut måste för hälsan). Du måste ha bra livsmål, sluta vara fyrkantig och istället förstå att du KAN återgå till skolan när du vill och lära nytt. Du är fri och du är aldrig för gammal, då mår du mycket bättre.


    Man behöver ingen partner om man inte vill, och oddsen är inte så stora att det blir lyckat och bra. Man kan t,ex, onanera kreativt och prova allt som man ville prova med sig själv, bara fantasin sätter gränser. Att krama sig själv ger oxytocinet som man behöver också. För annan närhet kan man gosa med ett pälsdjur, det ger mer för dem flesta än en partner. Beroende på vilken ekonomi man har så borde man fundera över en sexdocka för högre lycka.  


    Jag har inte svårt att känna attraktion. Jag fungerar kanske inte som normalt men jag går igång på att få honom att gå igång. Vi har tidigare haft sex 3ggr om dagen men då blir det konstigt för mig. Han får svårt att komma, svårt med stånd (smusslar med viagra) och jag känner mig dålig när jag inte får samma starka respons från honom.

    Han köpte en vibrator till mig då men det är liksom inte det jag behöver utan gensvaret/bekräftelsen från honom. Så jag bråkade och betedde mig inte så trevligt förra gången vi var ihop pga detta. Men jag fattar grejen liksom...han är 18år äldre än mig, nästan 50, överviktig (jag tjatar med honom till gymmet/träning och det är -22 kg sedan feb) och det funkar helt enkelt inte mer än 2ggr om jag vill ha det gensvaret att jag märker tydligt att han njuter att han alltid är på när jag tar initiativ att jag känner att jag kan få honom att komma snabbt om jag vill det. Jag behöver den känslan av kontroll för att kunna njuta själv.

    Så 2ggr är precis lagom. Du behöver inte tycka synd om mig :)


Svar på tråden Vilka är de bästa sätten att förbättra livet?