• Tink

    Kvinnor som fejkar orgasm

    Nej, aldrig någonsin. Jag har aldrig gjort och kommer aldrig att göra det heller.

    Jag förstår inte ens varför man skulle vilja göra det om man inte vill göra sig själv en rejäl björntjänst. Om han gör något som inte får mig att komma, så vill jag ju inte uppmana till mer av samma sak i fortsättningen. Då är det bättre att säga till och justera lite. 

    Någon gång har jag upplevt ett visst obehag under penetration, om han exempelvis är lite för ivrig och jag inte riktigt är redo att ta emot honom inuti mig ännu. Att då låtsas att jag kommer bara för att få honom att sluta är ju dumt. Det är bättre att be honom vänta lite och kanske stimulera mig på annat sätt en stund.

    Ibland kan jag också märka att det liksom "låser sig" i mitt huvud och jag börjar känna efter medvetet ifall jag är på väg att komma eller inte. Då är det ingen idé att bara köra på, utan det är då bättre att ta en liten paus, och fortsätta med något annat ett tag, att kyssas eller att byta ställning, tills tankarna på nytt har svävat igen så att kroppen kan göra vad den kan göra bäst.

    Till sist, den som känner mig vet exakt hur det känns och hur jag låter när jag kommer på riktigt, det skulle aldrig gå att låtsas.

  • Tink
    Anonym (Donna) skrev 2024-01-11 13:52:20 följande:
    Sammandragningar är hur lätt som helsta att fejka. Jag lovar.

    Själv har jag fejkat många gånger. Förr. Inte numera.
    Att jag fejkade berodde på att männen i fråga bara pumpade på till jag var "klar", vilket jag inte hade blivit än efter alla år. Dock hade jag nog svultit ihjäl vid det här laget, flera gånger om.

    Min nuvarande man bryr sig på riktigt, kommer jag inte under själva samlaget så hjälper han mig när han har kommit, eller ibland innan. Jag kommer även med enbart penetration med honom.
    För att jag älskar honom och aldrig skulle ljuga för honom.
    Ja, det är ju precis det som kan gå fel om man skulle låtsas. Mannen som du nämner upfattade säkert att det där ihärdiga pumpandet är det som gör att du får orgasm, vilket gör att han fortsatte att göra mer av samma sak. Jag skulle gissa att män inte heller tycker att det är så skönt att bara köra tut-tut-tåget in och ut ur tunneln i tjugo minuter.
  • Tink
    Anonym (Aldrig) skrev 2024-01-11 15:03:46 följande:
    Jag tror inte på att sammandragningar är lätta att fejka. Jag skulle nog aldrig kunna göra det på ett övertygande sätt.

    Själv har jag tyvärr aldrig nånsin kommit med en annan människa. Jag har inte heller fejkat orgasm (jag njuter mycket dock, och låter en hel del). Men med min första kille (för 25 år sen) råkade vi börja prata om orgasm nån gång och han var heeelt övertygad om att jag alltid fick orgasm...
    Det är säkert olika för olika personer, men jag kan ibland få för mig att köra lite knipövningar när vi precis haft sex och medan han fortfarande är inne i mig och är hård. Han säger att det känns precis som sammandragningarna under en vanlig orgasm, samma klämmande, mjölkande känsla. Hade jag lagt till med lite tramsigt porrigt stönande, så hade det säkert gått att lura någon som inte känner mig särskilt mycket.
Svar på tråden Kvinnor som fejkar orgasm