• Anonym (jury)

    Min fru har en relation utöver vår och jag börjar bli less

    Du får nog skylla dig själv som accepterade att fortsätta relationen på hennes premisser där hon fullständigt har kört över dig genom att först vara otrogen för att sedan deklarera er relation till att vara ett öppet förhållande.

    Men bara för att du fattade ett dåligt beslut då för fem år sen, behöver du ju inte fortsätta med att efterleva samma dåliga beslut fem år till. 

    Barnen kan ju inte vara ett argument för att fortsätta arrangemanget, snarare tvärtom eftersom dom förr eller senare kommer att fatta vad ni håller på med, och då knappast kommer att uppskatta dina uppoffringar och se er intimitetslösa livstil som något föredömligt. Boendet måste ju också kunna lösas som så många andra har gjort före er.

    Du får helt enkelt skärpa dig och göra slut på ditt självskadebeteende. Erat familjeliv kan omöjligen vara så fantastiskt som du försöker göra det till, när du uppenbarligen vantrivs med dom premisser för erat förhållande som din fru har tvingat fram, och som ni på tvivelaktiga grunder väljer att kalla ett öppet förhållande.

  • Anonym (jury)
    Anonym (Tröttnat?) skrev 2024-02-04 22:17:06 följande:
    Allt i relationen i övrigt fungerar jättebra och vi hjälper båda till med allt. Utifrån är det jättebra ut.
    Anledningen är ju att hon fick känslor för en annan men har kvar dom för mig. Något som jag inte kan göra, alltså att ha känslor för flera samtidigt.
    Iom. att din fru riktar 100% av sin intimitet mot sin älskare och 0% mot dig är det väl lite si och så med hennes förmåga att ha känslor för flera samtidigt. Men hon har tydligen ändå lyckats övertyga dig om den saken.

    Undrar om ni kanske tillhör någon slags subkultur som gör att ni lättare kan normalisera erat arrangemang som tydligen bara är baserat fruns känslor, men som du ändå tycker är jättebra ut sett 'utifrån'?
Svar på tråden Min fru har en relation utöver vår och jag börjar bli less