Inlägg från: Anonym (Säta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Säta)

    Så mycket frågetecken, varför han ignorerar?

    Den som gör slut har ju ofta gått och tänkt på det länge innan beslutet fattades helt. Så tänk på att när han väl gjorde slut så har han bearbetat det klart, säkert övervägt alla för- och nackdelar och landat i beslutet att han inte vill fortsätta.

    Han har därför inte behovet att prata. Jag förstår att du känner att du vill prata om det, men försök fundera på vad som kommer ur det. Finns det någon mening med att prata om det som varit? Eller varför det tog slut? Gör man slut är det ju för att känslorna inte finns där, skulle det verkligen vara så roligt att sitta och prata över en kopp kaffe att han inte är kär/såg någon framtid mellan er?

    Jag tänker att är det slut så är det slut. Hade det varit ett ömsesidigt beslut så hade ni absolut kunnat fortsätta som vänner, men det är ett ganska dåligt beslut när den ena har känslor kvar för den andra. Så kanske kan ni vara vänner i framtiden, men inte nu. Alla dina känslor behöver helt försvinna först.
    Ni har ju heller inte barn eller hem tillsammans som måste tas om hand om.

    Tror det bästa du kan göra är att släppa, inte ses över en kaffe och inte fundera på vad han berättar eller inte berättar för sina vänner. Behåll de fina minnena men gå vidare, för din egen skull.

  • Anonym (Säta)

    Ord spelar ingen roll om han inte visar det med handlingar. Även om han säger saker när ni möts, så betyder ju inte orden något alls eftersom han inte följer upp dem. Han frågar säkert om att ses för att göra det enkelt för sig där och då, eftersom han ignorerar dig igen så fort han gått därifrån.

    Och tyvärr, även om han är en skitstövel som gjorde slut via telefonen och du gärna vill ha en förklaring, så kommer du inte få det om han inte vill ge det. Du känner att du är värd en förklaring, förståeligt, men du kommer ju inte kunna tvinga honom att ge den.

    Vad han berättat eller inte berättat för sina vänner vet bara han, övertänk det inte. Lämna det.

    Ni var tillsammans ganska länge utan att ta relationen framåt och du skriver att det fanns konflikter men att ni tog er ur dem starkare. Han kanske känner tvärtom? 


    För DIN skull behöver du nog släppa detta, det kommer inte bli en träff, ingen förklaring, inget mer. Försök att inte tänka på det, fundera inte över vänner, om han skäms, varför det blev som det blev. Det är bara jobbigt om du ändå inte får några svar, eller hur?

  • Anonym (Säta)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 18:48:29 följande:

    Nej ni kan säga vad ni vill om att han har glömt mig, att han aldrig mer kommer ta kontakt osv, att vi aldrig mer igen kommer ses eller kunna vara vänner. 
    Det kan väl bara tiden utvisa? 


    vet att denna människa som JAG känner här och ingen annan är lite mer komplex än så. Somsagt hade HAN (i den person och personlighet som han besitter) så VET jag att han hade sagt det TYDLIGT till mig ordagrant om han aldrig mer skulle vilja prata eller ses. Och han hade gjort det utan skam i kroppen om han verkligen menade det Om han skulle säga det till mig att våran kontakt är helt finito hädanefter. 


    Ts, det enda jag har skrivit är att du bör släppa honom för din egen skull. Jag har inte skrivit att ni aldrig kommer ha kontakt igen, bara att han visar med sina handlingar att han inte vill och att DU bör släppa kontakten och gå vidare.

    Du skriver också att du känner honom, vet hur han skulle agera osv, ändå startar du tråden och frågar vad främlingar tror om hans agerande.

    Vad du skriver så vill han inte ha kontakt via telefonen eftersom du är blockad. Via sociala medier/träffar på stan påstår han att han vill prata över en kopp kaffe, men han hjälper inte till att bestämma tid och datum utan ignorerar dig tills nästa gång någon av er tar upp det.

    Om han ville ses över en kaffe på stan, borde ni inte redan ha gjort det?

    För DIN SKULL borde DU fatta beslutet att inte träffa honom. Även om han ändrar sig och vill.
    Varför?
    Därför att han gjorde slut via telefon, blockade dig på telefonen, säger saker han uppenbarligen inte tänker fullfölja osv.
    Vad skulle du få ut av ert prat OM det skulle ske?
  • Anonym (Säta)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 19:28:18 följande:

    DESSUTOM har han även vetskapen om att jag har en jätte fin och dyr klocka kvar liggandes på sängbordet på hans landställe som jag glömde där sist vi var över på en romantisk weekend ihop bara han och jag då allt var bra. 
    Han har inte vart där sen dess då vi låste det huset ihop senaste gången och då var vi som nykära. Detta var i början av oktober 2023.
    Landstället ligger nämligen 35 mil bort men jag vet att under påsken så brukar han inviga stället för året och börja vara där allt oftare ju närmare vår och sommar vi kommer. 


    Klockan jag glömde betyder jätte mycket för mig då jag inte bara trivs i den och saknar den utan även för att jag fått den av min mormor som snart kanske inte lever längre då hon är väldigt illa däran i allvarlig sjukdom.
    Det hade vart fint att få tillbaka den och HAN VET att jag hemskt gärna vill ha den tillbaka. 
    Min kompis som inte är blockad i hans telefon har t.o.m. skrivit ett trevligt sms till honom gällande klockan tidigare i år och då påmint honom om att han ska ta med den hem till mig, men inte ens hon fick ett svar. 


    Han kunde ju svarat henne iaf kan man tycka, något i stil med ? Jag tar med den tillbaka hem när jag vart där nästa gång och ger den till henne ? 
    Eller OM HAN NU MOT FÖRMODAN SKULLE HA NGT EMOT MIG ELLER VÄGRA TRÄFFA MIG IGEN KAN HAN OCKSÅ SKRIVA ? Jag lägger den i Hennes brevlåda när jag har den ?.


    Så han beter sig alltså ännu mer skitstövligt än det du redan berättat?

    Har du känslor kvar för honom ts?
  • Anonym (Säta)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 19:31:11 följande:

    Ingen som svarar på varför han ej tagit bort mig på facebook och instagram då om han nu ALDRIG MER vill ha kontakt?!?! 
    Jag har ej folk på mitt insta som jag ej bryr mig om.
    och om han nu skulle tycka det är jobbigt om jag tar kontakt på instagram för vi hördes sist så fattar jag ej varför han ej blockar mig där med?

    Men det är väl så med män, vill alltid ha en dörr öppen?


    Vem har skrivit att han aldrig mer vill ha kontakt?

    Det alla skrivit är väl att han uppenbarligen inte vill träffa dig för att prata ut bara.

    Har han en dörr öppen då? Det är ju bara du som bestämmer det nu.
Svar på tråden Så mycket frågetecken, varför han ignorerar?