Inlägg från: Anonym (Sluta jaga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sluta jaga)

    Så mycket frågetecken, varför han ignorerar?

    Måste hålla med ovan. Det är ju uppenbart att han inte vill. Sluta jaga honom.

  • Anonym (Sluta jaga)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 18:04:47 följande:

    Men det var ju han som frågade gladeligen hur jag jobbade den här veckan sist vi hördes för att vi skulle hitta en dag som passade, sen kom vi ej fram till något - han sa bara att vi hörs om det och att det blir bra och behövligt med en kaffe.


    ?så är faktiskt inte så needy MOT/TILL honom som det låter här. Jag har liksom kontaktat honom 2 ggr endast på dessa 4 månader och det var på sociala medier.
    2 ggr är inte mycket till försök att nå ut om man tänker efter 6,5 år. Finns säkert dom som hade vart betydligt mer aktiva och tvingat personen att träffas för länge sen för att reda ut saker och vart hotfulla. 


    jag har väl smällt det mesta nu, men är en princip-människa som tycker att Jag är värd en förklaring av varför saker och ting blev såhär och ska det vara ett avslut så vill jag ha ett riktigt avslut face to face, inte via telefon för det känns inte rättvist mot någon av oss och den historia som vart. Att liksom bara lämna allt åt spillo. 


    Men varför tror ni att vissa av hans vänner jag snackat lite löst med av en slump på stan mitt på blanka dagen inte vet så mycket om detta överhuvudtaget?

    OM han mot förmodan ALDRIG mer skulle vilja ha något med mig att göra så skulle han ju ej ta initiativ väl vid kontakt och frågat om en dag som eventuellt kan passa? 
    och jag som känner han som person och gjort i hela mitt vuxna liv kan säga att han är den mest brutalt ärliga människa jag känner och skulle aldrig undanhålla informationen om han vägrade ha något med mig att göra igen. Det hade jag fått till mig isåfall slängt i ansiktet ordagrant om han känt sånt avsky.

    nej jag tror han antingen skäms, är rädd, vill ej visa sig sårbar, feg eller liknande för att träffa mig och påbörja en kontakt för att återigen hamna på ruta 1?
    tror han är väldigt vilsen för tillfället?


    Sluta nu. Han vill ju inte. Han har sagt att han ska ringa, men gör det inte (HAN VILL INTE). Nu säger han att ni ska ses för att ni träffades, men hör inte av sig igen (HAN VILL INTE). Sammanfattningsvis, han vill inte. Du måste ta in det.
  • Anonym (Sluta jaga)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 19:14:27 följande:

    Bara väldigt pinsamt för honom själv när vi springer på varandra igen nästa gång och han återigen har ignorerat mig och våra GEMENSAMMA planer för en träff, och att han vet då att jag försökt nå ut på samma forum som sist fast utan respons från hans sida.
    Vi bor i en väldigt lite stad, 5 kvarter typ från varandra och hänger ofta på samma slags ställen då det inte finns så mycket annat att välja på här. 
    HAN gör ju det bara värre än vad det behöver vara genom att ignorera och skjuta upp kontakten. 
    För NU om någongång kommer det ju bli stelt och pinsamt för honom när han först gett förslag på träff och sen vägrat svara på min uppföljning av det. 
    Istället för att bara svara på mitt försök att nå ut och skriva kortfattat att han ej känner för det för tillfället, att han inte har möjlighet eller drar en vit lögn eller vad sjutton som helst är bättre än tystnad. 
    Också för HANS skull.


    Lämna honom ifred. För hans skull. Du behöver bara säga hej och gå vidare när ni ses nästa gång. Punkt.
  • Anonym (Sluta jaga)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 20:10:25 följande:

    Så om en vuxen man i detta fallet inte vill ha med en partner längre att göra så ser man väl till som man att göra sig kvitt på ett så ? bra sätt ? som det går?
    Med det menar jag att om man är så trött på sin före-detta-kvinna så ser man väl till att ge tillbaka hennes ägodelar med all rätt och ju förr desto bättre för att verkligen dra ett streck över relationen och kontakten så man kan gå vidare på bägge håll? 


    Om jag var MAN och inte längre ville ha med mitt ex att göra från ingenstans så hade jag sett till att hon fick tillbaka sina saker som hon bad om. För att just kunna slutföra kontakten en gång för alla. Jag hade också om jag verkligen ville som MAN tagit mitt förnuft till fånga och svarat kvinnans kompise omgående att hon får tillbaka klockan så snart som han har hämtat den för att ? lös-göra ? sig från relationen? Jag hade aldrig låtit den vara kvar hemma hos mig som MAN och också bli påmind om svunna tider med en partner där man vet att partnern i fråga verkligen vill komma åt klockan. 


    Och om jag varit kvinna hade jag uppfört mig med värdighet och inte jagat mannen som dumpat mig. Detta börjar bli pinsamt nu.
  • Anonym (Sluta jaga)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 20:27:56 följande:

    Så du ? sluta jaga ? hade skitit i en klocka värd flera flera tusen i en sista gåva från din snart döende mormor bara för att du är för stolt för att säga till ditt ex på 6,5 års relation tillbaka i tiden att han gärna får ta med den tillbaka hem? 

    Det är väl det minsta man kan kräva efter att inte fått prata ut, inte fått träffats utan bara blivit ghostad mer eller mindre. 


    Det är min klocka. Inte hans. 


    och det är mig den betyder något för. Det har inte med känslorna till honom att göra. 


    och du ska snacka värdighet, är det värdighet att gå upp i rök utan förklaring och bara Tro att omgivningen och personen i fråga som vart 50% av förhållandet bara ska acceptera och lämna betydelsefulla ägodelar vind för våg  till han som dumpade? 


    Nej du?.
    och jaga?? för att man frågar om personen kan ta med en klocka hem och typ lägga den på posten? 
    Då har du nog inte förstått innebörden av att jaga.


    Men ge dig! Du startade inte tråden "Mitt ex ger inte tillbaka min klocka". Du startade en tråd om att du är desperat efter att prata ut med ditt ex. Klockan löser sig säkert med tiden.

    Och ja, att fortsätta kontakta någon och föreslå att man ska ses, trots att man är blockad och personen inte vill ses, då saknar man värdighet.
  • Anonym (Sluta jaga)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 21:31:22 följande:

    Du ? sluta jaga ? verkar vara väldigt osmart och absolut ingen som man skulle vilja ens dejta för du verkar inte förstå dig på humana känslor som kommer på automatik vid ett flyktigt beteende helt utan förvarning. 
    vi kvinnor ska bara niga, nicka och vara kåta, glada och tacksamma eller? Inte på något sätt höja på ögonbrynen för att mannen beter sig barnsligt och rent av elakt i stil med att ignorera en person man delat både bra och dåliga stunder med i  närmare 7 år? 


    Nej men sorry för att jag reagerade på att hans ord inte stämde överens med hans handlingar. 
    och desperat har jag aldrig vart? Eller jo vars, Om det kallas desperat i försök att under 4 månader Max 2 ggr efter 6,5 år ihop visa ett artigt och trevligt intresse och sträcka ut en hand för att vilja kommunicera med den andra parten. hmmmm?.om det är desperat Då har du Fått något om bakfoten. 
    Fattar att jag hade blivit kallad desperat om jag stalkade honom, ringde 20 ggr per dag och skrek att han var tvungen att träffa mig. 
    Nu har ju inte du ens hört vad våra samtal har handlat om, men kan säga att ca 2% av tiden det sista samtalet  var om att gemensamt återigen komma fram till att ses, resten var kring honom, om hur det går för honom, hur han har mått, vad han gör osv. 

    Men somsagt fel av mig att reagera på att blivit lämnad efter 6,5 år bara sådär, sånt gör ju inte folk. och juste folk vill ju inte ens prata eller kapabla till ett möte när den värsta stormen lagt sig efter en separation, just det. 
    Du sitter inte på ett facit om vad som är rätt eller fel. 
    Du är säkert också en sån som skriver DUMPA på allas trådar där folk vill ha råd och tips och delar med sig av sina liv. 


    Vill inte dejta dig heller, så det är lugnt haha.

    Släpp honom bara, du har fått svaret på varför han ignorerar dig.
  • Anonym (Sluta jaga)
    Anonym (Frågetecken) skrev 2024-03-13 21:49:35 följande:

    Hahahaha ok, tur att du ej vill dejta mig. Jag hade aldrig stått ut en sekund. 


    Precis som ditt ex känner för dig nu.
Svar på tråden Så mycket frågetecken, varför han ignorerar?