Inlägg från: Anonym (Nej nolla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej nolla)

    Idiotiska uttalanden om npf

    Jag håller med. Jag tror inte att hon ADHD eller ADD. Hon är inte så hyper säger hon, nä men då har hon nog knappast ADHD vilket inte heller har märkts under hennes 40 år inom showbiz. Och ADD kan vi nog alla skriva under på utan att vara läkare att det har hon definitivt inte. OM hon hade haft adhd så hade hon haft betydligt svårare i din vardag och karriär. Och för att få diagnosen då krävs att problemen ska yttra sig under låpååång tid och påverka ens vardag så till den grad att det blir ?problem?. Att ställa upp i melodifestivalen, vara programledare, ha eget klädmärke, vinmärke, egen realityserie serie. Det finns inget som talar för varken adhd eller add. Däremot en energisk driven och ibland lite vimsig personlighet absolut!

  • Anonym (Nej nolla)

    Jag får inga adhd-vibbar och definitivt inte add. Förvar få just adhd så ska hyperaktivitet finnas med. Annars så blir det uppmärksamhetsstörning. Det finns drivna energiska sociala vimsiga människor, och så finns det människor med NPF-diagnoser där problem ska ha funnits under mycket lång tid och påverkar vardagen i negativ bemärkelse. Jag jobbar med människor med diagnoser och nej jag kan inte känna igen varken adhd eller add i Pernilla. Som sagt en något energisk och vimsig kvinna.

  • Anonym (Nej nolla)
    Anonym (Mannen) skrev 2024-03-18 11:48:04 följande:
    Hon är kvinna. ADHD visar sig på andra sätt då. Det är inte samma som för killar och det är den definitionen de flesta tänker på.
    Det kan visa sig på olika sätt ja. Det tar inte bort det faktum att hennes problem ska ha funnits länge. De borde visat sig tydligt, typ ställa in allsång på Skansen, strunta i att sjunga i tv-program etc etc
Svar på tråden Idiotiska uttalanden om npf