Inlägg från: Anonym (Kaffedraken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Korkad kyssfråga

    Ingen aning. Jag är kass på sånt. Säker på att jag missat chanser med tjejer jag träffade. Vi kunde sitta nära varann i soffan och hon såg mig i ögonen. En fick jag det bekräftat av senare, att hon velat. Jag tyckte hon verkade lättjefull och kråmade sig, jag tänkte "flörtar hon eller? hon ser busig ut". Men jag vågade inte, rädd paja vänskapen. Hon trodde inte jag ville när jag inte gjorde nåt. Senaste jag träffade visade inget sånt alls. Bara att hon hade urringat första gången vi sågs. Kände inga vibbar från henne. Men hon ville också, sa hon senare. Men jag skulle ha tagit första steget.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (???) skrev 2024-03-21 09:03:59 följande:

    Det är ju omöjligt att ge svar på. Det brukar ju finnas en attraktion i luften, att man sitter nära rör, vid varandra och bara ser i den andres ögon att nu är det läge för en kyss. Oftast tänker man inte ens på det utan det sker  naturligt. Men att gå runt och kyssa folk på jobbet etc är en mycket dålig idé


    Jag har känt attraktion och nåt i luften, men det kändes inte alltid naturligt och att det var ett läge för en kyss. Jag vågade inte göra såna närmanden, tänkte att jag säkert inbillar mig. Hon drar sig nog undan. Bara vågat en gång, med en 12 år äldre arbetskamrat. Det var elektriskt i luften mellan oss, jag var så tänd på henne, så jag var tvungen. Vi hade nästan sex då, hon tog av sig bh:n, men hon stoppade, då barnen var hemma.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Igen) skrev 2024-03-21 09:11:02 följande:
    Och killar du haft sex med? Hur har det startat?
    Det var blind dates från nätet. Det var mer pang på så fort vi träffades.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Mini) skrev 2024-03-21 12:07:41 följande:

     En avvägning, är det rätt? Som ögonblicket innan man hoppar från ett hopptorn.


    Där är rätta svaret alltid nej.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Mini) skrev 2024-03-21 12:22:32 följande:
    Fel :) Det är ett ögonblick där man känner av om det är rätt läge. Har aldrig blivit fel när jag gjort det, har fått höra efteråt att den andre gillade att jag tog saken i egna händer.
    I ett sånt ögonblick så vet jag att det är rätt läge att säga nej. Jag tar saker i egna händer och beslutar mig för att inte göra det.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Mini) skrev 2024-03-21 12:33:07 följande:
    Ja om du inte vill kyssas så är det ju rätt val :) Frågan är varför du då hamnar i såna situationer om du inte vill, det kan man fråga sig.
    Jag pratar om hopptorn.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Mini) skrev 2024-03-21 12:56:47 följande:
    Aha. Ja, vi är alla olika, vissa gillar att kasta sig ut andra avstår från det som skulle kunna vara härligt.
    Ja, om jag så skulle kunna förhindra att världen gick under, så skulle det inte få mig att hoppa.
Svar på tråden Korkad kyssfråga