• Johannakarlsson92

    Min kille ska jobba utomlands !!! Vad ska jag göra????

    vet inte vart jag ska börja har en kille som är 21 år gammal och det är en kille jag vill tillbringa mitt liv med, vi blev tillsammans igen för 1 månad sedan efter att det har varit slut mellan oss i 3 år, men vi har alltid haft kontakt även fast det var slut mellan oss men vi hittade tillbaks, men nu till saken!!! Han ska till Dubai och jobba i 1 helt jävla år!! Jag klarar mig inte en sekund utan den killlen jag älskar honom mer än allt annat i denna planet, jag har inte slösat bort flera år på att få vår relation att fungera, vad ska jag göra???? Han vill ha mig även fast han flyttar han tacka ja till jobbet där borta endast för att få uppleva lite saker i livet och jag förstår honom, för han har det inte lätt hans mamma dog för inte så längesen och sen dess har han varit helt off. Han älskar mig! Jag vet det. Men det jag inte förstår hur kan man tacka ja till ett jobb enda i Dubai och älska mig på det sättet samtidigt??! Jag har aldrig haft distans på det sättet också med honom.. dessutom så åker han med sin bästa vän som har velat förstöra för oss hela tiden, han får honom att dricka mer än vad han ska och dra till krogen varenda jävla helg. Han har varit otrogen 2 gånger innan men det var när vi var yngre när han var som omognas, sen gjorde vi slut innan jag flyttade till Norrköping han lämna mig men vi höll kontakten bokstavligen varje dag och vi blev som kk's träffades då o då, men när jag flytta tillbaks hitta vi tillbaks efter bara några månader, snälla hjälp mig! Jag vet inte vad jag ska göra jag vill inte att vi lämnar varandra igen han är min första kärlek och kan inte tänka mig någon annan mer än honom :( han ska jobba som en telefonförsäljare i något företag i business bay. Vill inte att han glömmer mig eller tappar känslor för att han ska dra. Han har inte tappat känslor han älskar mig lika mycket men han har varit vilse/ledsen dessa dagar, vad ska jag göra för att få oss att fungera??? Snälla snälla kom med tips till mig!! I 5 år har jag haft den killen i mitt liv sen jag var 14 år gammal och tänker inte låta vår relation förstöras för jobb ???? Kan bara inte ..

  • Svar på tråden Min kille ska jobba utomlands !!! Vad ska jag göra????
  • Johannakarlsson92

    Han har lovat på allt att han inte ska va otrogen han sa att han åker endast dit för jobb och skiter i tjejerna som finns där och det känns verkligen sant när han säger det. Han har inte upplevt så mycket i livet.. och vem ska han liksom hålla på med? Det är väll inte så lätt att bara hitta en tjej i Dubai och börja hålla på med?

  • HippHipp

    Om ett förhållande inte håller för att man bor i olika länder i ett år så är det inte ett förhållande att satsa på. Se det som ett test.

    När man är ung är det utvecklande att göra sådana här saker. Jag träffade min man när jag var 21 och han 24. Han bodde ett år i Italien och jobbade. Efter ett par åt pluggade jag en termin i Tyskland. När jag väl började jobba så fick jag ett halvårsuppdrag i Australien.

    Sånt är ju enklare att göra innan man eventuellt får barn, skaffar hus och hund..,

    Vi såg det som härliga äventyr, när vi hälsade på varandra så hade vi de mest magiska semestrar.

    Nu har det gått 20 år och vi har fortfarande ett starkt förhållande. Man måste tillåta sin partner att utvecklas- annars kommer förhållandet aldrig bli bra.

  • Johannakarlsson92

    Känns skönt nu när du säger det! Vill verkligen ge det en chans vill inte lämna honom för att han ska jobba och ta tag i livet mer han sa dessutom att det här är en bra utmaning för honom, det enda jag är rädd för att han glömmer bort mig helt när han väl är där och inte snackar med mig lika mycket.

  • HippHipp

    Även när det var slut mellan er höll ni ju kontakten så det kommer nog funka nu med, tror du inte? Och: man kan inte kontrollera sin partner helt. Man måste ha tillit (tills det visar sig att den personen eventuellt inte förtjänar tillit). Vill han vara otrogen så kan han vara det i Sverige också.

    Mitt tips är att se det som ett härligt äventyr som dessutom kommer vara utvecklande för honom. Och se till att spara pengar så att du kan hälsa på ett par gånger.

    Oroa dig inte, det hjälper inte, du nåt bara dåligt. Peppa honom och försök känna glädje.

Svar på tråden Min kille ska jobba utomlands !!! Vad ska jag göra????