• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • juliah

    mimma, håller med, hemmet var inget speciellt i mina ögon...
    För att frestas lite så ligger det en HD lampa i vår lada och bara vääääntar på att få bli upphängdSkrattande
    Det finns en butik här som har dem inne, kanske hon skulle kunna skicka till dig?

    Fina tavlor föresten!

    pärla, ska bli skoj att få se resultatet.

    mimmi, jaaa, det är underbara. Jag tror dock att jag vill ha en så "osynlig" sak som möjligt. Och de är ju så vackra i sig...
    Ska kika lite på Ikeas utbud.

    Tar gärna emot tips på fina barntavlor också, gärna med hästar eller andra djur...

  • juliah

    Tack för era tips förestenGlad är så "fredagstrött" så jag glömmer bort hälften av det jag skulle skriva...

    Tror ni att det blir urfult med en vajer från Ikea ( de i stål) och knytgardin på det eller måste jag ha ngt mer "stångaktigt" ?

  • Pärla1
    mimmamum skrev 2007-09-07 17:38:08 följande:
    pärla1, häftigt! Ska du göra lamporna själv!? Åh vad jag vill ha HD lampan i fattigmanssilver, väntar på att se om hemljuvahem ska få hem den igen!
    juliah skrev 2007-09-07 18:14:43 följande:
    pärla, ska bli skoj att få se resultatet.
    Jag har nämligen "kaserat" en jätteful vit lampa med typ hård plast, får se om det går, måste ju försöka iaf!
  • juliah

    numberone, njaa, jag är rätt tom i bollen just nu, vad är det ni ska göra? Ett litet tak? Jag har ett vagt minn eatt jag såg en bild på en snygg sådan för inte allt så länge sedan...ska bläddra lite i mina senaste tidningar i helgen.

    jea, det var superfint, så får det bli. Jag har Knyt på en vajer för min garderob men blev så osäker på om det är fint på en längre sådan. Är det Ikeas vajer du har?

    Jag vet inte om du missade mitt inlägg men jag läser alltid din blogg och ser med spänning framemot tygbakelserna, vill också sy sådana!

Svar på tråden Vita hem del 5