• Adalgisa

    BF oktober 2018

    Skapade en tråd då jag inte kunde hitta en befintlig för oktober. Om någon känner sig manad får denne gärna skapa en privat grupp på Facebook :)

  • Svar på tråden BF oktober 2018
  • emmaisson

    Gjorde ett clearblue early igår, svagt positivt. Idag blev det svart på vitt med ett digitalt; gravid 1-2! Är på ÄL+11 idag och BIM-2 eller 3. Om man ser till min senaste mens första dag så blir det BF den 9/10.

    Detta är min första graviditet, första månaden vi försöker. Helt sjukt, jag trodde verkligen inte detta :D sååååå glad!!!

  • Charlieellerså

    Jag vill gärna vara med i fb-gruppen jag med. Plussade för en vecka sedan med cb-early på Äl+10 och har BF 2 oktober. Detta blir förhoppningsvis min fyra och mannens tvåa. Upptäckte ma i v 12 på kub-ultraljudet i oktober men nu hoppas jag att det går vägen.

  • Mialutta

    Hej!

    Ser att några nya har hittat in hit och gärna vill va med i vår hemliga FB grupp. För att kunna lägga till någon i gruppen (vilket alla som är medlemmar kan göra) måste man först bli vän och sen bjuda in i gruppen. Så vi kan väl försöka hjälpas åt att bjuda in alla som vill vara med.:)

  • MJasseF

    Om ni skickar er mejl som ni har kopplad till Facebook till mig så kan jag bjuda in er i gruppen. :)

  • Minioni

    Hoppar in i den här tråden då jag plussade igår :) Första barnet, första försöker, ja första allt typ. Slutade med p-piller 1 januari och hade därefter min pillermens. Visste inte riktigt när ägglossning skulle vara då jag inte har haft koll på ÄL innan pga p-piller förståss :) Så vi körde på hela den veckan som det beräknades vara ÄL. Och tjing sa det så plussade jag en vecka senare :) Gick så mycket fortare än jag någonsin hade kunnat tro. Så det kom lite som en chock. Enligt egen uträkning borde jag vara i vecka 4 nu (3v +0), så allt kan ju hända men jag håller alla tummar och tår på att inget går snett nu, men det känns verkligen läskigt Förvånad


     


    ps. har kontaktat Mialutta om att få vara med i gruppen :)

  • Randiga Rut

    Jag plussade precis, bim för 6 dagar sedan. Det är inte öht planerat så vi är i chock. Har två barn sedan tidigare och har senaste 1,5 åren använt en app för att undvika äl. Gick ju sådär bra... Känns som att argument som mer handlar om ekonomiska aspekter (jobb, bil, föräldrapenning osv) fightas mot de som säger att vi fixar det här.

    De andra barnen var planerade och efterlängtade innan de börjat att gro, att plussa har varit en ren lycka.

    Rotade precis upp testet från soporna för att ta en bild, vi har ju sparat bilder från de andras test... alltså förvirringen här!!

    Dessutom har jag drabbats av allvarlig hyperemesis vid samtliga tidigare graviditeter och det är ju... övergående. Men hemskt. Ska ringa och prata med mvc imorgon. Vi behöver nog hjälp med att ta oss förbi chocken här...

    BF beräknad på senaste mens är 30/9 men tidigare förlossningar har kommit igång +10 och +14 dagar över tiden... så någon gång i okt. ???? Hjälp.

  • Alijoh

    Hej! Plussade den 21/1, är 4+4, beräknad den 5 oktober.

    Första barnet, har försökt lite sporadiskt sen augusti.. men var med aktiva nu i januari, och tydligen gick det hem :D

    Dock har jag blivit jättedålig, och varit nu konstant i en vecka så är så rädd att mista barnet (av någon anledning), pratat med flera läkare och tydligen ska vara någon fara.. men då jag inte blir bättre utan bara sämre.. :/

  • Anonym (Json)

    Hej! Jag plussade 26/1 med vanlig sticka, men tog även digitalt 28/1 som visade gravid 1-2, så jag tror att jag är i vecka 4+2 ungefär :) Detta är andra barnet, har ett barn som är född 2016. Jag har pcos så har denna omgång fått hjälp med hormontabletter för att framkalla ägglossning.

  • TessanSessan89

    Hei, Plussade i fredags och har BF 7 okt om allt går som det ska! :)Är otoligt glad men vågar intes helt ta ut lyckan så tidigt. Vi har försökt att bli gravida i cirka 1 års tid. Bara jag och sambon som vet om detta ännu, När berättar ni för närmsta vänner och familj?


    l
  • Anonym (Avo)

    Hej. Jag plussade svagt + ca 4 dagar innan jag skulle haft mens efter att jag haft svarta och rosa flytningar sen 1 vecka tillbaka med även frossa, kraftig smärta i magen och varit kass i kistan. Smärtan och det svartbruna flyrningarna fortsatte och 2 dagar efter att jag pussat så tof jag 2 till test, ett vanligt clearblue som visade svagt + och ett digitalt som visade gravid 1-2 veckor.

    Dagen efter så eskalerade smärtan och Alvedon hjälpte inte och har haft kraftigt illamående. Va tillslut tvungen att åka in akut. vul visade inga tecken på varken graviditet eller mens på G. Tunn slemhinna med endast en förtjockning längst upp i livmodern i hinnan. De såg även att jag hade vätska i buken men sa att det inte behöver betyda att det är något farligt i magen om jag inte blir sämre.Urinprov visade negativt men blodprov visade på hcg 24. Dom funderade på titthålsoperation om det eskalerade då jag även hade temp. Blev inlagd över natten men läget förändrades inte så jag fick åka hem med svaret att åka in om det blev värre, att det annars är ett extremt tidigt missfall som jag inte märkt av annat än smärtan och det svarta eller en väldigt tidig grav som inte syns än. De trodde inte på utomhavande... ska ta nya blodprover om ca 1 vecka för att kolla hcg.

    Jag mår fortfarande illa. är dålig i magen och ont och det kommer inte rent blod utan bara rosa eller svart oftast när jag gör nr 2.

    Någon som varit med om detta??.

Svar på tråden BF oktober 2018