Just raw skrev 2018-02-24 17:33:22 följande:
Vitlök i soppan sätter stuns.
Ringla över en chiliolja efteråt.
Toppa med soltorkade tomater och fejkon, så får du smak.
Servera med ett mumsigt bröd.
Fasen nu blev jag sugen.
Exempel på några olika fejkons att göra:
www.vegomagasinet.se/tag/bacon/
Tack för tipsen! Jag är dock lite tveksam till topping av två orsaker, 1. jag har tänkt göra en stor laddning och sedan frysa in, men topping m.m. kan ju hanteras separat, 2. det hade varit trevligt om soppan gick att dricka ut en mugg, och då är topping mest bara i vägen.
Tack för länken, "fejkon" kanske vore kul att prova till något annat också!
LakritsMatte skrev 2018-02-24 17:34:31 följande:
Googla Creme Ninon!
Hmm, detta låter intressant. Vin är något jag aldrig har hemma, men om det kan lyfta en soppa så kanske det är värt att prova.