0 Följare 0 Följer

Tomelilla15

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

49 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

I förrgår 20:17 Tomelilla15 svarade i tråden: Urinläckage efter graviditet: Håller verkligen inte med många i tråden här. Det där med utinläckage kan bli bättre med tiden, med eller utan knipövningar. Ibland hjälper tid och lite viktnedgång och annat.
I förrgår 20:00 Tomelilla15 svarade i tråden: Respektlösa köttätare...: Ser bara svar där alla tycker lika, och jag håller med. Du kan inte förvänta dig att köttätande gäster inte beställer kött på en restaurang som har det på menyn. Men det finns flera sätt.
2019-02-13 Tomelilla15 svarade i tråden: Namn, ge mig något liknande!:
Norska namnet Stian? Eller Bastian?

Korta fina namn i min smak är Asle, Leon, Elis, Milo, Nemo, Devin, Vidar, Vide, Valle, Ville, Isak, Sam, Eje, Ossian, Jim, Sigge

2019-01-26 Tomelilla15 svarade i tråden: Hen är inte könsneutralt. Säg Hin istället vid okänt eller oviktigt kön.: Men uppstod inte hen som en reaktion på indelningen han eller hon. Problemet var väl att det normalt sett alltid stod han i alla viktiga sammanhang, man tyckte det var för långt att skriva han eller hon överallt och då föddes hen.
2019-01-24 Tomelilla15 svarade i tråden: Namn med olika uttal: Ett annat problem är namn som liknar etablerade namn men som är ovanliga. Då kan folk ibland läsa fel. Min dotter har ett av namnen nedan som blir fel ofta för att folk läser slarvigt.

Malena - Marlena

Martina - Marina

Emelie.
2019-01-16 Tomelilla15 svarade i tråden: Min pappa och min man kommer inte överens: Men om ni flyttar då förlorar väl även din pappa möjligheten att ha sitt garage? Kanske finns det anledning för din pappa att tänka om kring sitt beteende och hur ofta han ska vara på gården om han vill.
2019-01-16 Tomelilla15 svarade i tråden: Nu blir det 30 timmar i Stockholm:
Helt ok för min del. Eftersom du inte vill svara på frågor så förstår jag att du inte vill diskutera. Ingen mening att fortsätta då. Tack för mig i denna tråden.

2019-01-16 Tomelilla15 svarade i tråden: Nu blir det 30 timmar i Stockholm: Vänta nu. Vill man som ts diskutera tiden före och efter införandet av maxtaxan så får man ju skriva det. Ts skriver istället uttrycket alla tider vilket var grunden för mitt svar.

Den tiden jg pratar om.
2019-01-16 Tomelilla15 svarade i tråden: Nu blir det 30 timmar i Stockholm: Jag tycker att det handlar om hela familjen. Inte bara något av barnens behov. Själv var jag vaken väldigt mycket med yngsta på nätterna och vaken hela dagarna med stora barnet eftersom det barnet inte längre sov på dagen.
2019-01-14 Tomelilla15 svarade i tråden: Vad ska man gör då man känner sig utanför i sin egen familj?: Du såg ju min kommentar ovan om brevet. Jag tycker du har tillräckligt i det här inlägget för att skriva till dina syskon. De säger saker till dig där de behandlar sig som ett barn fast du är vuxen, du får.

Innehåll