0 Följare 0 Följer

Tomelilla15

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

48 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Igår 21:38 Tomelilla15 svarade i tråden: Internationella pojknamn:
Zack kanske?

Igår 05:12 Tomelilla15 svarade i tråden: Står inte ut med denne klasskamrat: Om hon har Aspergers så är det inte säkert att hon blir sårad för att du säger ifrån. Hon kanske rent av tycker det är tydligt och bra just för att hon har svårt med sociala koder.
Igår 05:01 Tomelilla15 svarade i tråden: Mitt barns pappa vill ha en sjukligt svartsjuk tjej, är så besviken!:
Tror inte en sekund på att du är fd socarbetare.

Igår 04:59 Tomelilla15 svarade i tråden: Mitt barns pappa vill ha en sjukligt svartsjuk tjej, är så besviken!: Jo, vi förstår. Saken är bara den att du inte kan göra något åt det så länge du inte oroar dig för barnets hälsa. Konstigt att du inte gör det förresten. Du tror att barnet kommer bevittna.
Igår 04:30 Tomelilla15 svarade i tråden: Blev precis ensam och julen runt hörnet: Mina barn är ungefär jämngamla och de vet inte när julen är. Hade helt enkelt inte firat jul, de vet inte vad de missar. Men om du vill fira jul så finns det julfiranden som ordnas på olika sätt dit man kan gå.
2018-12-09 Tomelilla15 svarade i tråden: Frisören/hudterapeuten m.m. SLUTA fråga vad jag jobbar med!!!!!: Hej. Förstår att det är trist att få frågan. Den ställs ju bara för att småprata tror jag. Men samma fenomen drabbar ju andra också som har ett jobb men inte vill säga vad de jobbar med av olika skäl.
2018-12-09 Tomelilla15 svarade i tråden: Har ni blivit blockerade på Facebook? Ledsen.: Sista chansen. VARFÖR vill du ha honom som vän på Facebook? Vad får du ut av det? Vill du jobba för honom någon gång och vill hålla kontakten för att kunna få jobb? Du beskriver ju bara massa negativa.
2018-12-09 Tomelilla15 svarade i tråden: Har ni blivit blockerade på Facebook? Ledsen.:
Det är faktiskt jättesvårt att förstå vad problemet är. Hur kan det vara ett problem för dig att den där personen blockade dig? Vad är det för relation du vill ha med personen?

2018-12-09 Tomelilla15 svarade i tråden: Har ni blivit blockerade på Facebook? Ledsen.:
Men du har ju hands telefonnummer. Han har blocket ditt nr. Ring från en annan telefon bara så kommer du fram

2018-12-09 Tomelilla15 svarade i tråden: Har ni blivit blockerade på Facebook? Ledsen.: Kan du inte skriva något mer om vad det handlar om. Det är svårt att förstå varför du bryr dig om en gammal chef. Ni blev vänner säger du. Hur nära och vad handlade missförståndet om?

Det är.

Innehåll