Alex Schulmans offentliga pik mot Amanda: "Du har ju inte..."

Amanda Schulman, 41, och Alex Schulman, 45, har varit ett par sedan 2009. De har tre barn tillsammans och lever ett vardagsliv som alla andra – och visst stöter man på störningsmoment på vägen. Nu ger Alex Schulman sin fru en offentlig pik i ett ämne med hög igenkänningsfa

Amanda och Alex Schulman har varit ett par sedan 2009 och har tre barn tillsammans.
Amanda och Alex Schulman har varit ett par sedan 2009 och har tre barn tillsammans.

Alex Schulman, 45, och Amanda Schulman, 41, har varit tillsammans sedan 2009 och gifta sedan 2010. Paret blev gravida efter att de varit tillsammans i sju veckor. Idag har de tre barn: Charlie, 13, Frances, 10 och Louie, 4.

Alex Schulman pikar Amanda Schulman

Trebarnsföräldrarna delar med sig av sina vardagsliv, tankar och analyser i deras respektive podcasts – varje vecka, året om. Men det händer även att de delar med sig av sitt vardagsliv på sina sociala medier. Den här gången är det Alex Schulman som ger en liten pik till sin fru på sin Instagram story.

“Jag har tagit disken”, står textat i videon med Amanda Schulman som undertecknad.

I videon visar han en diskho – full med kastruller och ugnsformar som då ska insinuera att Amanda inte alls “tagit disken”.

"Du har ju bara slängt ner den i diskhon"

Alex story fortsätter. I nästa video filmar han när han öppnar upp diskmaskinen, drar ut besticklådan och zoomar in på ett fång med smutsiga bestick. På videon har han även citerat en konversation mellan honom och Amanda:

– Men du har ju inte tagit disken, du har ju bara slängt ner den i diskhon.

– Nej, jag har stoppat in både tallrikar och alla bestick i diskmaskinen, ska Amanda ha svarat.

Amanda Schulman har ännu inte besvarat sin mans pik på Instagram.