Allt om Anne Lundberg: Längd, make och barnen 

I över 20 år har Anne Lundberg varit en självklar programledare för flertalet samhällsprogram på SVT. Men vad heter hennes make, hur lång är hon och har hon några barn? Vi reder ut de vanligaste frågorna om Anne Lundberg.

Stefan Lindfors och Anne Lindberg.
Anne Lindborg och kärleken Allan Lindfors fann varandra 2017.

Journalisten Anne Lundberg har blivit en folkkär SVT-profil efter att ha programlett produktioner som "Antikrundan" och "Husdrömmar". Här kan du läsa mer om Anne Lundberg! 

Anne Lundberg: Ålder 

Anne Lundberg föddes den 29 mars 1966, hon fyller med andra ord 58 år under våren 2024.

Uppväxten – var är Anne Lundberg född?

Lundberg är född och uppvuxen i Skurup. Efter att hon utbildade sig till journalist har hon bland annat varit bosatt i Göteborg och Stockholm. I dagsläget bor hon i ett hus i Skivarp, Skåne.

Anne Lundbergs längd – hur lång är Anne Lundberg?

Det är många som undrar hur lång Anne Lundberg är men det finns inte några bekräftade uppgifter om programledarens längd.

Anne Lundberg.
Anne Lundberg.

Ann Lundberg: Make 

2017 fann Anne Lundberg kärleken i Allan Lindfors. Två år senare tog paret steget och gifte sig i kloster på Grekland. I en intervju med tidningen Amelia har hon berättat om hur det var att bli så kär sent i livet: 

– Det är väldigt härligt att hitta kärleken när man är 50 år. Det är aldrig för sent och man blir lika kär nu som när man var ung, sa Anne till tidningen då. 

Anne Lundbergs tidigare partners 

Anne Lundberg har även varit tillsammans med SVT-kollegan och komikern Johan Wester. Hon har även varit tillsammans med en man vid namn Klas Sundkvist. Klas och Anne har två barn ihop. 

Anne Lundberg: Barn 

Tillsammans med expojkvännen Klas Sundkvist har Anne Lundberg barnen Jack och Oscar.

På sociala medier har Lundberg publicerat flertalet bilder på sina barn, däribland på respektive sons födelsedag. Anne Lundbergs förstfödde son Jack fyller 28 2024 och yngste sonen Oscar fyller 26 år 2024. 

Anne Lundberg i "På spåret"

Tillsammans med Johan Wester har Anne Lundberg tävlat i SVT:s frågeprogram "På spåret". Hon har tävlat två gånger och vunnit en av gångerna.