Allt om Carolina Gynning: Konst, ålder, barn och pojkvännen Viktor Philipson

Hon slog igenom som vinnare i "Big Brother" 2004 och har därefter hunnit med både att skådespela, designa inredning och blogga. Här är allt du vill veta om mångsysslaren Carolina Gynning.

Visste du att Carolina Gynning har programlett "Sommarkrysset" i TV4?

Carolina Gynning, 44, är den mångsysslande modellen från Falsterbo. Förutom att arbeta som modell, har hon en gedigen meritlista inom olika yrken. Carolina har bland annat deltagit i en dokusåpa, jobbat som programledare, sångerska, skådespelare, konstnär och har skrivit olika böcker.

Carolina Gynnings karriär

Som 16-åring blev Carolina Gynning upptäck av en modefotograf. Då började hon arbeta som modell i Sverige som sedan ledde till modelljobb utomlands. Karriären tog fart efter att Gynning vann svenska "Big brother" 2004, då började programledarjobben rulla in. Hon har varit programledare för bland annat auditiondelen av "Idol" och "Sommarkrysset" med poddkollegan Carina Berg. Carolina Gynning har sommarpratat i "Sommar i P1".

Gynning har hittills skrivit sex böcker, däribland både självbiografiska och skönlitterära. Hon har även designat inredning och smycken under namnen "Gynning Design" och "Gynning Jewerly".

2022 är hon aktuell med podcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva" tillsammans med Carina Berg samt filmen "Triangle of Sadness".

Var bor och hur gammal är Carolina Gynning?

Carolina Gynning föddes den 6 oktober 1978 i Helsingborg och växte upp i Falsterbo, Skåne. Numera bor Gynning i en villa på Ekerö i Stockholm.

Carolina Gynning: Pojkvän och barn

Carolina är tillsammans med Viktor Philipson, 36, Aje Philipsons son. Paret har dottern Vilda tillsammans. Carolina Gynning har även döttrarna Alicia och Adele från sin tidigare relation med Alexander Lydecker.

Hur lång är Carolina Gynning?

Carolina är ståtliga 174 centimeter lång.

Carolina Gynnings konst

Konstintresset startade tidigt för Carolina Gynning. Redan på gymnaiset gick hon estetiska programmet med inriktning bild och form. 2009 höll hon sin första vernissage på Ystad Saltsjöbad och har regelbundet fortsatt ställa ut sin konst.

Carolina Gynning designar såväl inredning som smycken.

Rolig fakta om Carolina Gynning

Carolina har hunnit med mycket i sitt liv, här fakta som du kanske inte visste om henne.

  • Hon har varit reporter i Formel 1-programmet "Studio F1" på Viasat.
  • Hon har varit med i samma film som Johnny Depp.
  • Hon var den enda kvinnan i Sverige som hade en egen parfym 2009.