Ann Söderlund förd till sjukhus efter krock med Foodora-bud

Ann Söderlund fördes under gårdagen med ambulans till sjukhus efter en mopedolycka. "Jag flyger över moppen och slår i marken med armen som stopp", skriver journalisten på sin Instagram.

Ann Söderlund har förts till sjukhus efter en mopedolycka.
Ann Söderlund har förts till sjukhus efter en mopedolycka.

Det var i torsdags som Ann Söderlund åkte på sin moped påväg till ett möte när hon plötsligt krockar med en annan moped.

"Är en minut från Stureplan när jag ser en kille göra en u-sväng med sin moppe över heldragen linje. Sen säger det bara pang och jag flyger över moppen och slår i marken med armen som stopp.", skriver en omskakad Söderlund i ett inlägg på Instagram.

Hon beskriver hur hon hinner tänka att "Nu är armen krossad och jag får hjärnskakning" innan flera personer springer fram till henne och tillkallar ambulans.

"Hjälmen har åkt av och ligger på marken. Jag får inte röra nacken och allt är bara så surrealistiskt.", skriver Ann Söderlund.

Ann Söderlund förd till sjukhus efter krock med Foodora-bud

Därefter kom ambulans till platsen för att sedan köra henne till S:t Görans sjukhus, men trots den hårda krocken klarade sig både Ann och den andra personen som var med i krocken. Enligt Ann Söderlund jobbar personen som körde den andra mopeden på budföretaget Foodora.

"Nu ligger jag i sängen mörbultad och med massa skrapsår men annars oskadd.", skriver hon och tillägger även:

"Mannen som jobbade för foodora.se klarade sig oskadd och jag är ok."

Läs mer: Ann Söderlund opererades för sin förlossningsskada: "Känner mig så jäkla mycket friare"

Sanna Lundells oro efter krocken

Sanna Lundell, som hade planerat att möte upp Ann under dagen för en poddinspelning, har även hon publicerat en bild på Ann i nackkrage. I inlägget skriver Lundell att hon varit mycket oroad för sin vän:

"De där vidriga skräckilningarna som far genom kroppen innan man vet vad som hänt och så lugnet och euoforin när hon ringer och säger att att hon lever och att inget är allvarligt skadat."

"Du får aldrig dö ifrån mig. Du får aldrig skada dig. Ok?", tillägger Sanna Lundell.