Babben Larssons glädjebesked: Är nyförlovad

Under tisdagen kom äntligen beskedet: Babben Larsson är årets julvärd i SVT 2022. Men det var inte det enda glädjebeskedet som kom fram under presskonferensen.

Babben Larssons glädjebesked: Julvärd 2022 och nyförlovad.
Babben Larssons glädjebesked: Julvärd 2022 och nyförlovad.

Under tisdagens presskonferens kom beskedet att Babben Larsson fått det ärofyllda uppdraget som årets julvärd 2022.

Babben Larsson: Fått frågan om att vara julvärd tidigare

Men förutom avslöjandet om att hon blir årets julvärd berättar hon även att hon fått frågan om att bli julvärd två gånger tidigare. Men till skillnad från föregående år kände Babben att det här året, då går julvärdsuppdraget ihop med övriga delar i livet:

– Jag var ledig tillräckligt mycket innan och jag sitter inte i någon familjesituation som kräver att jag måste vara på plats på julafton. Mitt barn är vuxet och jag har en relation där vi har pratat om det, säger hon under SVT:s presskonferens och tillägger:

– Första gången jag fick frågan var jag nyskild och tänkte att "nej det är inte den här julaftonen".

Läs mer: Så mycket tjänar Babben Larsson

Babben Larssons glädjebesked: Är nyförlovad

Men det nya uppdraget är inte det enda Babben Larsson har att avslöja. Julvärdsuppdraget är nämligen inte den enda härliga händelsen som skett för Babben under året. Under tisdagens presskonferens kommer det nämligen fram att årets julvärd är nyförlovad.

– Det hände i midsomras. Det är en klassiker. Man förlovar sig på midsommar, berättar Babben Larsson i en intervju med Aftonbladet.

Men vem det är hon förlovat sig med vill hon däremot inte avslöja.

Vi säger stort grattis till Babben Larsson – både för det ärofyllda uppdraget som årets julvärd 2022 och för förlovningen!