Bebislycka: Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har blivit föräldrar

Skådespelarparet Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har fått sitt första barn. Skarsgård berättar om bebislyckan i samband med en premiär enligt Expressen.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård.
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har fått sitt första barn.

Hollywood-skådespelaren och Skarsgårdsonen Alexander Skarsgård är aktuell med den fjärde säsongen av tv-serien Succession. Under premiären av den nya säsongen berättade 49-åringen att han blivit pappa för första gången.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds kärlekshistoria

Efter att kärleksrykten florerat kring Alexander Skarsgård och skådespelaren Tuva Novotny, berättade Ann Söderlund i podcasten Inte din morsa att Tuva bekräftat relationen.

– Jag pratade med Tuva om det där och hon sa "Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt", sa hon i podcasten.

Senare samma år syntes Tuva Novotny höggravid på Elle-galan.

Alexander Skarsgård har blivit pappa

Paret har setts promenera runt på New Yorks gator tillsammans med en bebis och men det var inte först på premiären av tv-serien som Alexander Skarsgård bekräftade bebislyckan.

– Tack så mycket, sade en leende Skarsgård till Entertainment Tonight när han gratulerades till nytillskottet, enligt Expressen.

Skarsgård passade även på att skämta om sin egen pappa, Stellan Skarsgård.

– Jag vill överträffa min pappa och eftersom han har åtta så borde jag väl sätta fart, sade Alexander Skarsgård.

Tuva Novotny har även en dotter född 2007 från en tidigare relation.