Bebislycka: Klara Elvgren har blivit mamma – visar upp dottern

Klara Elvgren och pojkvännen Jhon Arboleda har blivit föräldrar till en dotter. På Instagram visar de upp familjens nya tillskott.

Influencern Klara Elvgren har fått sitt första barn.
Influencern Klara Elvgren har fått sitt första barn.

Influencern och programledaren Klara Elvgren, även känd som "Tanbyklara", har fått sitt första barn med pojkvännen Jhon Arboleda. Paret träffades första gången på inspelningen av FBOY Island, ett dejtingprogram där Jhon sökte kärleken och Klara var programledare.

Förbjuden kärlek

Klara och Jhon fick upp ögonen för varandra redan när de spelade in FBOY Island, men bestämde snabbt att de inte var där för att dejta varandra. Väl hemma från inspelningen träffades de under en utekväll och sedan dess har de inte kunnat slita sig från varandra.

– Från den dagen satt vi ihop, fortsätter sedan Jhon Arboleda i podcasten Vad fan hände? med Alice Stenlöf och Klara Elvgren.

I januari tidigare i år kunde Klara glatt berätta att paret väntade tillökning.

Klara Elvgren och Jhon Arboleda har fått en dotter

Klara flitigt delat med sig av glimtar från graviditeten för sina engagerade följare på sociala medier. Nu byts graviduppdateringar ut mot bebisuppdateringar, då Klara och Jhons dotter äntligen äntrat världen. På Instagram visade de upp familjelyckan och de första bilderna på parets nya familjemedlem.

"2023/06/04 kl 12.07 kom du till världen", skrev den nyblivna pappan.

Stort grattis säger vi till Klara Elvgren och Jhon Arboleda!