Benjamin Ingrosso har hittat kärleken – ryktas vara småbarnsmamman Frøya

De senaste månaderna har det ryktats om att Benjamin Ingrosso dejtar den norska influencern Frøya Winther. Nu syns de vara intima med varandra i ett videoklipp på Bianca Ingrossos Instagram.

Benjamin Ingrosso ryktas ha hittat kärleken i småbarnsmamman Frøya Winther.
Benjamin Ingrosso ryktas ha hittat kärleken i småbarnsmamman Frøya Winther.

De senaste månaderna har det ryktats om en spirande romans mellan artisten Benjamin Ingrosso, 24, och den norska influencern Frøya Winther.

På sociala medier har Frøya synts tillbringa stora delar av sommaren tillsammans med familjen Wahlgren-Ingrosso. Hon och Benjamin Ingrosso har bland annat dykt upp på bilder och i videoklipp som både Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso publicerat på Instagram. Men även det omtalade kärleksparet har lagt upp bilder och klipp från deras gemensamma semestrar, men ingen av dem har bekräftat relationen.

Läs även: Bianca Ingrosso delar fyllevideo på Pernilla Wahlgren: "Min mamma är en ikon"

Bianca Ingrosso delar med sig av Benjamin Ingrossos och Frøya Winthers intima stund

Benjamin Ingrosso och Frøya Winther på en båt i Spanien.
Benjamin Ingrosso och Frøya Winther på en båt i Spanien.

I ett av klippen som Bianca Ingrosso publicerat syns Ingrosso och Winther vara närgångna på en båt, vilket fått följarnas misstankar om en romans att öka.

Så vem är Benjamin Ingrossos nya kärlek, Frøya Winther?

Frøya Winther, som är i 30-årsåldern, är en norsk influencer och modell. Än så länge är Frøya rätt anonym i Sverige, men på familjen Wahlgren-Ingrossos sociala medier är hon numera ett känt ansikte. Hon har bland annat synts semestra i Pernilla Wahlgrens hus i Spanien och på gemensamma middagar i Stockholm.

På Frøyas egna Instagram får följarna ta del av både jobb och resor, men också hennes treåriga dotter.