Benjamin Ingrosso hyllas efter låtsläppet med Abba-Björn: "Sjukaste"

Benjamin Ingrosso har släppt en låt med sin stora förebild tillika Abba-ikonen Björn Ulvaeus. Nu tokhyllas musikskaparna på sociala medier.

Benjamin Ingrosso och Björn Ulvaues släpper en låt tillsammans.
Benjamin Ingrosso och Björn Ulvaues släpper en låt tillsammans.

Det sista avsnittet av Benjamin Ingrossos TV4-program Benjamins går av stapeln ikväll. Avsnittet bjuder på en kavalkad av både nya och tidigare gäster. En av gästerna som är ny i programmet är ingen mindre än Abbas Björn Ulvaeus – en person som är en stor idol för programledaren själv.

Benjamin Ingrosso släpper låt med Björn Ulvaeus

Benjamin Ingrosso har publicerat ett flertal inlägg på sin Instagram den senaste tiden i vilka han peppar inför det som visas i det sista avsnittet av Benjamins.

Det är nämligen då Benjamin får framföra låten I had it all and I let it go – en låt han skrivit tillsammans med nämnda Björn.

"Den här låten och framförallt texten kom att betyda mer för mig än vad jag trodde. Den har jag hjälpt mig under en tid som varit otroligt tung och sorgsen. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag och Björn!", skriver Ingrosso på Instagram.

Hyllas efter samarbetet

Tidigare har Benjamin Ingrosso nämnt Björn Ulvaeus som en "svensk legend" och en av hans "absolut största musikaliska förebilder". Och under torsdagen släpptes äntligen låten som Benjamin Ingrosso och Björn Ulvaeus ligger bakom – och vilken succé samarbetet blivit redan nu.

På Instagram tokhyllas nu samarbetet och kallas bland annat "ikoniskt" och "legendariskt".

Några av kommentarerna lyder:

"Wooooow va häftigt"

"Sjukaste"

"Legendariskt"

"Ikoniskt"

"Björn och Benji, klassiskt!"

"Wow va mäktigt!!!"

Det sista avsnittet av Benjamins sänds på TV4 den 8 juni 2023.