Bianca Ingrosso delar privata sms-konversationen med Pär Lernström: "Tragiskt"

Årets Kristallengala resulterade inte bara i att det delades ut priser till olika kända tv-personligheter, utan också i ett sms från Pär Lernström till Bianca Ingrosso – ett sms som nu visas offentligt på Biancas sociala medier. 

Bianca Ingrosso och Pär Lernström var kollegor när de båda jobbade med tv-programmet 'Talang'.
Bianca Ingrosso och Pär Lernström var kollegor när de båda jobbade med tv-programmet "Talang".

Tidigare i år hölls den årliga tv-galan Kristallen på Cirkus i Stockholm. Årets programledare var Mark Levengood och Kristina Petrushina, även känd som Keyyo, och det hela sändes på SVT den 28 augusti. 

På galan befann sig kända profiler som Carina Berg, Laila Bagge och duon Marko och Irma Lehtosalo. Även Pernilla Wahlgen, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso befann sig på Kristallen, och de sistnämnda familjemedlemmarna kammade hem ett respektive två pris under kvällens gång. 

En annan tv-personlighet som befann sig på galan är Pär Lernström. Han syns i flera program på TV4, däribland det nu pausade "Talang" som även Bianca Ingrosso varit en del av. 

Hur mycket Pär och Bianca umgicks på själva Kristallengalan är oklart, men något som i alla fall kan konstateras är att Pär åtminstone lade ögonen på Bianca en stund under kvällen. Men någon ögonkontakt med Bianca, det verkar han inte ha fått. 

Bianca hade nämligen – precis som både Benjamin och Pernilla – blicken riktad på något helt annat. 

Bianca visar upp sms:et från Pär Lernström

I ett inlägg på Instagram har Bianca Ingrosso nu publicerat en bild på sin och Pär Lernströms sms-konversation – en konversation som vittnar om att familjen Wahlgren-Ingrosso njöt av en del skärmtid under galan. 

"Kul att du kom", ska Lernström ha skrivit i ett sms till Bianca.

Han skickade även med en bild som han tog under galan. På bilden syns både Pernilla, Bianca och Benjamin sitta med blicken ner i sina mobiltelefoner. 

Både positiva och negativa känslor

Under det inlägg som Bianca Ingrosso lagt upp där hon visar sms:et från Pär Lernström har det strömmat in kommentarer av olika slag. 

Många skickar, precis som själv Bianca skriver i inlägget, många skrattande emojis. Andra tycker däremot att det hela inte resulterat i glada känslor – snarare tvärtom. Några av de kommentarerna lyder: 

"Var det där kul, jag tycker det är tragiskt jag"

"Så jävla tragiskt. Skärp er"

"Folk bakåt verkar umgås i alla fall."

"Dessa jävla mobiler"

På bilden, närmare bestämt bredvid Benjamin Ingrosso, syns även doktor Mikael, alltså Mikael Sandström, sitta med sin telefon.