Bianca Ingrosso delar topless-bild – påminner om Pernilla Wahlgrens omtalade omslag

Bianca Ingrosso går i sin mammas och sin mormors fotspår när hon publicerar en avklädd bild på Instagram som påminner väldigt mycket om Pernilla Wahlgrens och Christina Schollins fotografier.

Bianca Ingrosso publicerar en avklädd bild på Instagram som inte ser helt olik ut Pernilla Wahlgrens omslagsbild.

Äpplet faller inte långt från trädet, i alla fall inte när det gäller familjen Ingrosso-Wahlgren-Schollin.

Pernilla Wahlgren om Café-omslaget

När Pernilla Wahlgren i början av 00-talet fotograferades för tidningen Café gjorde hon det lutandes mot en vägg, enbart iklädd ett par trosor.

– Tidningen kommer ut och jag står på omslaget och trycker upp mina bröst mot en vägg, det var liksom in your face, sa hon om bilden när hon medverkade i SVT-programmet "Stjärnorna på slottet".

Även Pernilla Wahlgrens mamma, Christina Schollin, har visats på bild i liknande position.

I ett avsnitt av Wahlgrens värld visar Schollin bilder på sig själv enbart iklädd en tunn genomskinlig klänning. På bilden står hon med brösten vända mot en vägg samtidigt som hon håller händerna mot väggen, precis som hennes dotter gjorde några år senare.

Bianca Ingrosso publicerar avklädd bild – i stil med Pernilla Wahlgrens och Christina Schollins foton

Och poseringen, den verkar följa med i generationer. Under tisdagen publicerar Bianca Ingrosso en bild på sin Instagram där hon står, precis som sin mormor och mamma gjort tidigare, topless vänd mot en vägg.

Att lägga upp avklädda bilder på sig själv på sociala medier är dock inget som är unikt för just Bianca, utan något som många influencers gör idag.