Bianca Ingrosso slutar med Wahlgrens Värld: “Ibland måste man prioritera”

I samband med att den tionde säsongen av det populära programmet Wahlgrens Värld precis avslutats, meddelar Bianca Ingrosso att hon inte längre kommer medverka i programmet.

Bianca Ingrosso slutar med Wahlgrens Värld.
Bianca Ingrosso slutar med Wahlgrens Värld.

Under torsdagen sändes det sista avsnittet av säsong 10 av Wahlgrens Värld. Under torsdagskvällen publicerade Bianca Ingrosso, som tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren varit huvudpersoner i den populära realityn, att hon inte längre ska medverka i programmet.

“Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag.”, skriver Bianca Ingrosso på sin Instagram.

“Ibland måste man prioritera”

Att hon har valt att sluta spela in Wahlgrens Värld berättar hon beror på att hon nu måste fokusera på ett nytt, hemligt projekt som kräver hennes uppmärksamhet:

“Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst.”, skriver hon.

Bianca Ingrosso kanske är med i Wahlgrens Värld igen

Men den populära influencern och realityprofilen kommer inte vara helt borta från tv-rutan. I texten skriver hon att tittarna självklart kommer få se henne i programmet lite då och då – och att hon eventuellt kommer tillbaka.

“Men vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka.”, skriver hon och tillägger:

“I dagsläget spelar jag inte in Wahlgrens Värld men ni kommer självklart få se glimtar av mig då och då. Jag menar, jag måste ju träffa mamma och vårt team.”

Tackar sin mamma, Pernilla Wahlgren

Vidare i texten beskriver Bianca Ingrosso att Wahlgrens Värld hjälpt henne och mamma Pernilla Wahlgren att få en bättre relation:

“Och tack min älskade mamma för att vi fått göra detta tillsammans. Fatta vad detta program har gjort för vår relation. Idag är vi ett så starkt team med så mycket kärlek mellan oss. Så jävla tacksam.”, skriver Bianca Ingrosso.