Bingo Rimér om beslutet att klä ut barnen till prostituerade: "Känner ånger"

Svallvågorna efter Katrin Zytomierskas 45-årsfirande som skedde i lördags fortsätter. Nu väljer Bingo Rimér att berätta mer om tankarna bakom att klä ut sina två söner till prostituerade på deras mammas fest med temat "pimps and hoes".
– Det var ju inte så att jag såg några röda lampor blinka längs med vägen, säger Bingo Rimér i podcasten "Lillelördag".

Bingo Rimér berättar om beslutet att klä ut sina barn på Katrin Zytomierskas fest med temat
Bingo Rimér berättar om beslutet att klä ut sina barn på Katrin Zytomierskas fest med temat "pimps and hoes".

Det är i Ann Söderlunds och Anitha Clemence podcast "Lillelördag" som Bingo Rimér bjuds in för att berätta om hur han tänker kring temat på sitt ex Katrin Zytomierskas 45-årsfest. Temat, som var "pimps and hoes", gick bland annat ut på att festens gäster skulle vara utklädda till i linje med temat.

En del av festen som uppmärksammats extra mycket är det faktum att Bingos och Katrins gemensamma söner var på plats, även de utklädda i linje med temat.

Bingo Rimér om beslutet att klä ut barnen på Katrin Zytomierskas fest

I den nämnda podcasten berättar nu Bingo Rimér om hur han kom fram till valet att klä ut sina barn till prostituerade:

Bingo Rimér inleder med att säga att sönerna, som är i åtta- och tolvårsåldern, tyckte att det verkade vara så roligt att klä ut sig till kvinna då de såg honom göra det. Han fortsätter:

– Då tyckte ju de också att det var roligt, så då höll vi på att leka och spexa. De provade peruker och underkläder och det var väldigt lekfullt och roligt och vi skrattade. Sen landade det i att vi tänkte att det skulle bli succé, säger han och fortsätter:

– Sedan tog vi en bild i studion och sen skulle vi åka och överraska Katrin. På vägen dit satt vi och skojade och det var då det blev så olyckligt.

Det Bingo Rimér syftar på blev så "olyckligt" är att det under lördagskvällen publicerades en video på hans flickvän Julia Franzéns Instagram Story där hon uppmuntrar de två utklädda pojkarna att säga att de är "horor".

Vidare i avsnittet berättar Bingo Rimér att han tänkte att det var ett "etablerat tema" att ha på fester och att han "absolut inte" reflekterade över att det skulle kunna vara problematiskt eller skapa reaktioner hos så många.

– Jag är ju inte en sån person som tänker speciellt mycket, säger Bingo och tillägger att han nu, efter att han fått innebörden av prostitution förklarat för sig, förstår att det inte var ett bra beslut att klä ut sig och framför allt inte barnen.

Bingo Rimér: Känner ånger

Nu känner Bingo Rimér ånger. Detta efter att reaktioner på både bilden som visade Bingo Rimér, Julia Franzén och sönerna posera utklädda till prostituerade, på festens tema och på den video som lades upp på Franzéns konto där pojkarna berättar vad de är utklädda till, strömmat in:

– Jag känner ju ånger och såklart att det var jävligt olyckligt och dumt för jag hade inga onda avsikter. Jag tycker ju att kampen mot pedofiler och traficking är jätteviktigt. Jag reflekterade inte i min dumhet, säger han och tillägger:

– Det var faktiskt ingen som gjorde det. Ingen reagerade och när jag lade upp bilden så fick jag till en början 15 000 likes och kommentarer som "gud vad roligt att killarna är utklädda till tjejer". Det var ju när barnen plötsligt skulle sexualiseras, när den diskussionen dök upp då fick jag ett helt annat perspektiv. Men det var ju inte så att jag såg några röda lampor blinka längs med vägen.