Bonde söker fru-profilen har fått barn: "Emotionell berg- och dalana"

Hästbonden Pontus Hugosson var med i Bonde söker fru 2015. Nu har han blivit pappa för första gången!

Hästbonden Pontus Hugosson har blivit pappa för första gången.
Hästbonden Pontus Hugosson har blivit pappa för första gången.

Sedan 2006, har svenska singelbönder sökt in till TV4:s "Bonde söker fru" i hopp om att hitta den stora kärleken. Programledare för samtliga säsonger har varit Linda Lindorff , 51, sedan start.

Hästbonden Pontus Hugosson, 33, medverkade i "Bonde söker fru" 2015. Men någon kärlek genom programmet blev det dessvärre inte, utan den hittade han först efteråt. Nu avslöjar Pontus den glada nyheten att han har blivit pappa för första gången. 

Pontus Hugosson har blivit pappa

Till Hänt, berättar Pontus om hur han och barnets mamma, Susanna, träffades. Det var nämligen så att Susannas bror hade skickat in ett brev åt henne inför att Pontus skulle vara med i "Bonde söker fru". När det inte blev någon kärlek genom programmet tittade Pontus igenom breven och hittade då brevet från Susanna. Han beslutade sig för att ta kontakt och på den vägen är det. Paret är sedan 2019 sambos  och nu har de alltså välkomnat sitt första barn till världen, en liten dotter vid namn Edith

”Välkommen Edith, det har varit en emotionell berg-och dalbana idag men allt har gått så bra hittills. Evigt tacksam för Susanna, jag älskar dig. Hoppas att vi kan åka hem snart så Edith får träffa sin ponny Katitzi”, skriver Pontus på sina sociala medier.

Källa: Instagram/@pontushugosson

Linda Lindorffs lyckönskningar till nyblivna pappan

En av alla som uttryckt sina lyckönskningar till de nyblivna föräldrarna är "Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff.

På sina sociala medier skriver hon: 

"Ännu en bondebäbis är född! Vilken lycka! Den här bonden fick över tusen brev när det begav sig 2015 och det började väldigt bra men tyvärr blev det ingen kärlek den sommaren MEN efter att allt lagt sig så kontaktade bonden en tjej från brevhögen, en tjej som inte skrivit själv utan vars bror skrivit brevet… Det visade sig vara en lyckträff och första barnet är nu fött! Stort grattis fina roliga underbara Pontus. Kramar till hela lilla familjen". 

Källa: Instagram/@linda_lindorff