"Bonde söker fru"-profilens ex söker kärleken i nytt dejtingprogram

"Bonde söker fru"-Sigrid Bergåkra och Jesper Andersson föll pladask för varandra. Men ett år efter parets förlovning valde de att gå skilda vägar. Nu söker Jesper kärleken på nytt i TV4:s nya dejtingprogram.

Sigrid Bergåkra och Jesper Andersson.
"Bonde söker fru"-profilen Sigrid Bergåkras ex-fästman söker kärleken i TV4:s nya dejtingprogram.

Hästbonden Sigrid Bergåkra var en av huvudpersonerna i "Bonde söker fru" 2016. Men det blev ingen fullträff i programmet, då hon halvvägs in i säsongen valde att skicka hem alla sina brevskrivare.

Några år därpå träffade hon Jesper Andersson.

Sigrid Bergåkra och Jesper Anderssons förlovning

Sigrid och Jesper träffades på en älgjakt 2019 när han hade vägarna förbi hennes gård. Det sa bara klick mellan parterna som inledde en relation.

– Det var vid första ögonkastet på något vis, framförallt att det kom en modig man, det gillar ju jag, berättade Sigrid i "Bonde söker fru – 15 årsjubileum".

I samma program friade Sigrid till Jesper – och han sa ja.

Ett år efter förlovningen valde paret att gå skilda vägar.

Jesper i "Min mamma, din pappa"

Efter uppbrottet med Sigrid söker nu Jesper kärleken på nytt. Han ska nämligen vara med i TV4:s nya dejting program "Min mamma, din pappa". Det är Jespers son Oscar som har anmält honom till programmet som går ut på att frånskilda singelföräldrar ska ge kärleken en andra chans,

Programledaren Linda Lindorff uppmärksammade deltagandet på sin blogg.

"Jag är glad att se Jesper igen och att se att han inte tappat tron på kärleken. Han är redo att ge den en ny chans och han gör det tillsammans med sin son. Jag blir rörd av att se hur fin relation de har och hur mycket Oscar vill se sin pappa lycklig igen", skrev hon på bloggen.

Läs mer: "Min mamma, sin pappa" – här är alla deltagare

Jesper Andersson och Oscar Andersson Öhgren.
Jesper Andersson och Oscar Andersson Öhgren är med i "Min mamma, din pappa".