Camilla Läckberg tokhyllas efter utseendeförändringen: "Under kontrollerade former..."

Camilla Läckberg är ständigt aktuell med både nya böcker och serier. Även på sociala medier uppdaterar hon flitigt och delar där med sig om vad som pågår i hennes liv, något som nyligen fick kommentarerna att strömma in.

Camilla Läckberg visar upp sin nya utseendeförändring på Instagram, något som visar sig uppskattas av följarna.
Camilla Läckberg visar upp sin nya utseendeförändring på Instagram, något som visar sig uppskattas av följarna.

Författaren Camilla Läckberg delar allt som oftast med sig av sitt vardagsliv på sociala medier. Förutom att skriva framgångsrika böcker och andra jobb som hon tar sig an delar hon bland annat med sig av ögonblick från sitt familjeliv på sociala medier. Under tisdagen delade hon med sig av ytterligare en händelse från vardagen, nämligen när hon genomför en utseendeförändring.

Camilla Läckberg visar upp utseendeförändringen

Det är genom en bild och en text på Instagram som deckardrottningen delar med sig av förvandlingen:

"Första sittningen. Första steget mot att låta mitt gråa ta över (under kontrollerade former)", skriver Läckberg i inlägget och tillägger:

"Gammal färg har tagits bort så mitt eget gråa kommit fram under, slingor blekts för att blandas ihop nyanserat med mitt grå. En sittning kvar innan färdigt resultat, men jag älskar det redan."

Följarna uppskattar Läckbergs nya frisyr

Läckbergs gråa hår väcker stor uppståndelse på Instagram och har resulterat i en mängd kommentarer från följare som uppskattar utseendeförändringen. Blandat med eld-emojis, ansikten med hjärtögon och emojis som klappar händerna syns en mängd kommentarer som lyder: "vacker", "så fint", "coolt" och "wow".

Många verkar, av kommentarerna att döma, inspirerade av Camilla Läckbergs val att framhäva sitt gråa hår. Kanske har hon startat en ny trend!