Camilla Läckbergs besked om uppbrottet: "Gjorde allt i vår makt"

Camilla Läckberg har till synes ett fullspäckat schema med både framgångsrika böcker och serier. Men nu meddelar författaren att ett av hennes verk inte kommer fortsätta. Det handlar om serien Lyckoviken, som försvinner från rutan.

Camilla Läckberg meddelar att Viaplay-serien Lyckoviken inte kommer fortsätta. Till höger i bild: Camilla Läckberg med sin man Simon Sköld på en annan VIaplay-premiär.

Deckardrottningen Camilla Läckberg är, förutom författare till ett gäng riktigt framgångsrika böcker, hjärnan bakom serier som Strandhotellet och Lyckoviken. Den förstnämnda serien har precis sänt sitt premiäravsnitt, men den sistnämnda verkar ha nått sitt slut. Nu berättar Läckberg om situationen med den populära serien.

Camilla Läckbergs besked om Lyckoviken: "Tråkigt att avsluta den så snöpligt"

Det är i ett inlägg på Instagram som Camilla Läckberg berättar att det är många av hennes följare som undrat om det blir fler säsonger av Lyckoviken. Därefter kommer serieskaparen med beskedet att serien, trots att både hon och seriens streamingtjänst Viaplay tycker att det hela är "oerhört tråkigt", inte kommer att fortsätta.

"Både jag och @viaplaysverige tycker det var oerhört tråkigt att avsluta den så snöpligt, särskilt med tanke på er tittare. Men vi gjorde allt i vår makt för att fortsätta, dock blev det omöjligt pga faktorer utanför oss", skriver Läckberg på Instagram.

I kommentarsfältet syns flera av deckardrottningens följare som uttrycker sin besvikelse över uppbrottet:

"Ja verkligen snöpligt slut för Lyckoviken, ville definitivt ha mera! Men Strandhotellet blir nog bra det med"

"Åååh nej!! Jag som väntat & väntat"

"Så synd jag tyckte om Lyckoviken"

"Men nej vad tråkigt att det inte blir någon fortsättning"

Camilla Läckberg berättar dock att till följd av att Lyckoviken inte kunde leva vidare föddes den nya serien, Strandhotellet. Så trots att Lyckoviken fick avslutas tvärt finns Läckbergs anda kvar i tv-rutan, men i form av en ny serie.

Läckberg har fullt upp med jobb och familj

Trots att Camilla Läckberg avslutat ett av sina uppdrag har hon till synes fullt upp ändå. Av författarens Instagram att döma har hon även full rulle på hemmaplan, där hon lever och verkar tillsammans med sin man, Simon Sköld, deras gemensamma barn Polly samt Läckbergs äldre barn Wille, Meja och Charlie som hon har från tidigare förhållanden.