Carolina Gynning på porrfilmsomslag – trodde det var "seriöst modelljobb"

Carolina Gynning har varit med om en hel del i sitt 43-åriga liv – händelser som hon till och med glömt bort. Nyligen blev hon påmind om en situation som den då 23-åriga Carolina inte såg komma.

Carolina Gynning berättar för Carina Berg att hon varit med om en fotografering där bilderna skulle användas till ett porrfilmsomslag.
Carolina Gynning berättar för Carina Berg att hon varit med om en fotografering där bilderna skulle användas till ett porrfilmsomslag.

I det senaste avsnittet av "Gynning och Berg hittar sig själva" berättar Carolina Gynning, 43, att hon ska medverka i ett program som kräver att hon blickar tillbaka på sitt liv – och det visar sig att hon har varit med om en hel del.

Trodde hon blev bokad till "seriöst modelljobb"

En av händelserna som togs upp under en intervju inför programmet hade Gynning faktiskt helt glömt bort. Hon nekade först till att det skett, för att sedan minnas att det ju faktiskt hänt: När hon var 23 år och bodde i Los Angeles blev hon bokad på ett "seriöst modelljobb" – trodde hon.

– Jag var så himla glad att jag äntligen fick ett modelljobb, men när jag kom dit så var jag tvungen att ta av mig mer och mer kläder, säger hon och beskriver hur hon, under fotograferingen, låg och poserade på olika fuskpälsar.

Fotade för porrfilmsomslag

Carolina Gynning hade helt enkelt missuppfattat vad jobbet innebar och vad fotografierna skulle användas till. Det var först under tiden hon fotograferades som hon förstod vad jobbet handlade om.

– Det var en så himla erotisk stämning och jag uppfattade till slut att det här var alltså för en reklam för ett porrfilmsomslag.

Gynning själv var inte med i själva filmen, utan skulle bara agera som en "lockelse" för att få folk att vilja titta på filmen.

– Jag trodde att jag äntligen var bokad till ett seriöst modelljobb.

Poddkollegan Carina Berg, 44, lämnades med många frågor, och så även lyssnaren.