Carolina Gynnings avslöjande om Stjärnorna på slottet: "Så jävla divig"

Carolina Gynning är en av deltagarna i årets säsong av "Stjärnorna på slottet". Avsnittet där konstnären och poddaren står som värd sänds i slutet av januari, men redan nu avslöjar hon detaljer – som enligt henne är pinsamma sådana – om sitt avsnitt.

Carolina Gynning är en av deltagarna i årets säsong av "Stjärnorna på slottet".

Under januari får vi se Pia Johansson, Lars Lerin, Anja Lundqvist, Jon Henrik Fjällgren samt Carolina Gynning hålla i varsin dag i årets säsong av "Stjärnorna på slottet".

Men innan sänds ut i linjär tv får deltagarna förhandstitta på sitt avsnitt – något som fick Carolina Gynning att bli mycket generad.

Carolina Gynning: "Jag är så pinsam"

Det är i sin podcast "Gynning och Berg hittar sig själva", som Carolina Gynning har tillsammans med Carina Berg, som hon berättar om sitt "Stjärnorna på slottet"-avsnitt.

Och enligt Gynning själv var det inte helt smärtfritt när hon fick se sitt avsnitt. Hon tycker nämligen att hon sa ett och annat som var "pinsamt".

– Det är så pinsamt i "Stjärnorna på slottet". Jag kan avslöja en grej, jag är så pinsam. De klipper ju jättemycket, berättar Carolina Gynning i podcastavsnittet och förklarar att en person från produktionen ska ha gett henne en komplimang genom att säga "du är ju så himla vacker", varpå Gynning då ska ha gett ett rungande "ja" som svar.

– Men du är ju det, utbrister Carina Berg i podcasten.

Carolina Gynning fyller i:

– Jag går ju inte runt och tänker hela tiden "fan vad jag är snygg och sexig", utan man tänker så och sen kommer den där jävla rösten, pattarna har ärr och celluliterna.

– Det låter som att jag är så jävla divig.

Carolina Gynnings avsnitt av "Stjärnorna på slottet" sänds på SVT den 28 januari 2023.