Christian Bauers gest till Pernilla Wahlgren på årsdagen: "Tydligt bevis"

Det förlovade paret Pernilla Wahlgren och Christian Bauer firade nyligen två år tillsammans. På årsdagen gjorde Christian en oväntad gest som blev ett tydligt bevis för Pernilla.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovade sig i december 2023.

Folkkära artisten och tv-personligheten Pernilla Wahlgren delar ofta och öppet delar av sitt privatliv, både på sociala medier men också i realityserien Wahlgren's värld.

2022 blev ett händelserikt år för Wahlgren som presenterades som den nya programledaren för klassiska musikprogrammet Allsång på Skansen, flyttade in i sitt nybyggda lyxhus på Lidingö och förlovade sig med kärleken Christian Bauer.

Återföreningen med exet

I mars fyllde Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo Wahlgren 16 år. Sonen, som hon har tillsammans med Joachim Lennholm, firades i vanlig ordning tillsammans med hans pappa. I podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla har med vännen Sofia Wistam, berättade hon att familjen alltid återförenas på Theos födelsedag.

– Vi har alltid som tradition att Theos pappa firar hans födelsedag med oss, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Det är så mysigt och det är så kul för Theo också för han har inget minne av att vi har liksom bott tillsammans för han var för liten när vi separerade.

Firandet med Christian Bauer

Pernilla och Christian gjorde slut 2008 och efter separationen har artistens hängivna följare fått se henne gå på enstaka dejter. 2021 blev det ändring på det, då Pernilla Wahlgren fann kärleken i Christian Bauer. Paret träffades genom gemensamma vänner, något hon berättade för Alexander Pärleros i Framgångspodden.

I slutet på december 2022 avslöjade Pernilla att hon förlovat sig med Christian.

"Jag sa JA", skrev en lycklig Pernilla Wahlgren på Instagram efter förlovningen.

Tre månader efter förlovningen firade turturduvorna två år tillsammans. Då överraskades Pernilla med rosor, men inte vilka rosor som helst.

Jag fick världens vackraste bukett med 24 blekrosa rosor! Ett tydligt bevis på att min lyhörda fästman efter 2 år tillsammans nu vet att jag inte gillar röda rosor - trots att det är som Chrille säger ”Kääääääärlekens färg”, skrev hon på sin Instagram.

Grattis säger vi till Pernilla och Christian!