Christian Bauers ord till Pernillas pappa efter nakenchocken: "Skärp dig!"

Pernilla Wahlgrens pojkvän, Christian Bauer, har snabbt blivit myket uppskattad av både svenska folket och av Wahlgren-familjen. Men när Bauer fick sig en "liten" nakenchock av sin svärfar resulterade det i starka reaktioner.

Christian Bauers ord till Hans Wahglren efter nakenchocken: "Skärp dig!"

I torsdagens avsnitt av "Wahlgrens Värld" får tittarna följa med när Pernilla Wahlgren, 54, har nypremiär med sin show "Pernilla Wahlgren har hybris" efter ett långt uppehåll till följd av coronapandemin.

Christian Bauer, Hans Wahlgren och Christina Schollin i publiken

I publiken satt inte bara fans till Pernilla – i publiken fanns också hennes nya pojkvän, Chrisitan Bauer, 56, hennes pappa Hans Wahlgren, 84, och hennes mamma Chrisitina Schollin, 84.

Det föräldrarna inte visste om var att de själva tar upp en del av innehållet i showen, nämligen genom en Instagram Story som Schollin tidigare publicerat på sin Instagram.

Chrisitan Bauer säger till Hans Wahlgren på skarpen

I shownumret visas det korta videoklippet upp på storskärm, så att hela publiken ser vad som sker. På skärmen syns Hans Wahlgren, sippandes på vad som ser ut att vara ett glas vin. Inga konstigheter med det, tänker publiken till en början – tills kameran plötsligt riktas ner mot Hans Wahlgrens nakna kön.

– Jag visste inte att en så liten insats kunde ge så stor glädje, säger Hans under en synk i programmet.

Hela publiken jublar till följd av vad de precis fått se. Även Christian Bauer jublar, tills han helt oväntat vänder sig till sin svärfar och utbrister:

– Hasse, skärp dig! Skärp dig!

– Nu är jag känd, svarar Wahlgren och skrattar.