Därför håller Peter Jöback döttrarna utanför rampljuset

Peter Jöback och maken Oscar har varit ett par i 20 år. Tillsammans har de två döttrar, som de valt att inte visa för allmänheten. Det här är anledningen.

Peter Jöback och maken Oscar firar 20 år tillsammans.
Peter Jöback och maken Oscar firar 20 år tillsammans.

Artisten och skådespelaren Peter Jöback och maken Oscar Jöback har varit ett par i 20 år. I ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram skrev Peter en kärleksfull text för att fira parets jubileum.

"Du är den bästa pappan den finaste mannen och min roligaste lekkamrat. Hoppas vi får följa varandra länge och att vi får behålla hälsan.", skrev artisten i inlägget.

Peter och Oscar har tillsammans döttrarna Vega-Lee och Iggy-Lou som med jämna mellanrum nämns på makarnas sociala medier.

Berättar om beslutet – därför visar de inte upp döttrarna

Däremot har varken Peter eller Oscar delat några bilder på döttrarna, de har nämligen tagit ett gemensamt beslut att låta dem stanna utanför rampljuset. För Nöjeslivet berättade artisten att det var för barnens skull.

– Det är ett val.

I en intervju med tidningen Hemmets journal har han förklarat att han vill låta döttrarna bli egna individer som tar egna beslut.

– Mitt mål som pappa är att mina barn ska bli det bästa de kan utifrån sina egenskaper och ambitioner. Jag vill inte påverka dem i deras val. När tiden är mogen för dem att stå på egna ben hoppas jag att de är så starka och oberoende individer som möjligt, sa han till tidningen.