Därför var bara några Farmen-deltagare bjudna till finalen

När det var dags för vinnaren av Farmen 2023 att utses var tidigare deltagare på plats, men inte alla. Det var nämligen inte alla som var bjudna till finalen.

När Farmen 2023 avgjordes var tidigare deltagre på plats. Men det var inte alla deltagare som var bjudna för att fira vinnaren.

När Farmen 2023 nyligen avgjordes firades vinnaren Nebil Davidsson med pompa och ståt. Förutom vinnaren och tävlingens tvåa, Tora Brandström, var även deltagare som åkt ut tidigare under säsongen på plats. Men det var några deltagare som inte syntes till under finalavsnittet.

Karin Kollberg bland Farmen-deltagarna som inte var med i finalavsnittet

Det var nämligen inte alla som fick en inbjudan till att vara med under firandet. Bland de som inte syntes i avsnittet var bland andra Karin Kollberg, Andreas Gauffin och Rickard Castefjord, som alla självmant valde att lämna tävlingen under säsongens gång.

Därför blev inte alla bjudna

Och just att de på eget bevåg valde att lämna tävlingen resulterade i att de blev utan en varsin inbjudan till finalavsnittet.

De som själva väljer att lämna Farmen, de blir nämligen inte bjudna till finalavsnittet. Det berättar TV4:s exekutiva producent Joel Bendrik till Nyheter24.