Dogge Doggelito har blivit morfar – berättar om bebislyckan

Fembarns-pappan och Så mycket bättre-aktuella Dogge Doggelito har blivit morfar. Äldsta dottern Bianca har välkomnat sitt första barn till världen.

Dogge Doggelito.
Dogge Doggelitos äldsta dotter har blivit mamma.

Douglas León, känd som Dogge Doggelito, fick sitt stora genombrott på 90-talet med hip-hopgruppen The Latin Kings och har sedan dess nått framgångar såväl med gruppen som soloartist. I sommar gör han entré som en av artisterna i TV4:s underhållningsprogram Så mycket bättre.

"Ses i sommar Gotland", skrev artisten på sin Instagram.

Men det är inte bara musiken som tar plats i Doggelitos liv, nyligen fick familjen ett nytt tillskott.

Dogge Doggelitos fem barn

Dogge Doggelito har en stor familj som inkluderar fem barn, två bonusbarn och fästmön Claudia Sierpe Apablaza. 2020 föddes artistens yngsta och första gemensamma barn med Claudia, sonen Manolo.

Äldsta dottern, Bianca, fick Dogge tillsammans med exfrun Leonida León, som avled i cancer 2005 när dottern var två år gammal. Han berättade om sorgen i podcasten Livshjulet med Anna Hegestrand.

Har blivit morfar

Två år efter Dogge och Claudias bebislycka utökas familjen ytterligare. För Hänt berättar han nämligen att dottern Bianca har blivit mamma för första gången, dottern Mileya kom till världen i november 2022.

– Det är fantastiskt, det är jättekul. Det är på barnen som man märker att livet går framåt. Min lilla flicka är mamma och jag är morfar, det är helt galet. Allt har gått bra och alla är glada och nöjda, säger Dogge Doggelito till tidningen.