Dominika Peczynski öppnar upp om skilsmässan med Anders Borg: "Måste ägna sig lite mer åt mig"

Det var i början av sommaren som Dominika Peczynski och Anders Borg ansökte om skilsmässa, för att kort därefter ångra sig. Nu öppnar Peczynski upp om relationen med Borg.

I juni 2022 ansökte Dominika Peczynski och Anders Borg om skilsmässa, för att kort därefter ångra sig.

Det var i juni tidigare i år som det visade sig att Dominika Peczynski och Anders Borg hade ansökt om skilsmässa. Den pågående skilsmässan varade dock inte så länge. Innan skilsmässan ens hade hunnit bli registrerad drog paret tillbaka sin ansökan.

Nu öppnar Dominika Peczynski upp sig ytterligare och delar med sig av hur relationen mellan henne och Anders Borg såg ut då och hur relationen ser ut idag.

Dominika Peczynski berättar om skilsmässan och relationen med Anders Borg

Det är i en intervju med Aftonbladet som Peczynski berättar att hon vid tillfället då skilsmässan skedde tyckte att Anders Borgs jobb som makroekonomisk expert fick för mycket uppmärksamhet av honom, i jämförelse med hur mycket uppmärksamhet hon fick av honom.

– Nu har vi landat i en ganska bra deal om att hålla sig uppdaterad om världsekonomiska händelser och vilka tider på dygnet som man kanske inte gör det och andra tider som man kan göra det, säger hon till tidningen.

Vidare i intervjun berättar Dominika Peczynski att paret har en passionerad relation med inslag av en del dramatik. Och skilsmässan som aldrig blev av verkar ha blivit som en krydda i relationen.

– Det var bara lite drama som behövde få komma ut, det behövde hända någonting, säger Dominika Peczynski.

"Världsekonomin fick tok för mycket uppmärksamhet"

Efter skilsmässan som aldrig blev av har paret fått en större förståelse för varandra: Hon för att han behöver jobba, och han för att hon behöver uppmärksamhet.

– Vi var rätt lyckliga redan innan, men jag tyckte att världsekonomin fick tok för mycket uppmärksamhet kontra mig. Jag kände mig så dum efteråt och fick en större förståelse för att Anders faktiskt behöver utföra sitt jobb. Men han fick också en större förståelse att han måste ägna sig lite mer åt mig, säger hon till tidningen.