E-type dementerar separationen med Melinda Jacobs: "Snack"

Martin "E-type" Erikson och Melinda Jacobs har sedan de offentliggjorde sin separation engagerat stort – något som gjort att falska rykten om en eventuell separation kommit på tal.

E-type dementerar separationsryktet med Melinda Jacobs.
E-type dementerar separationsryktet med Melinda Jacobs.

Sedan Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson bekräftade sin relation i fjol har det hänt en hel del i parets gemensamma liv. De har både hunnit förlova sig, blivit gravida och fått barn. Dottern Izadora föddes i januari i år och var mycket efterlängtad, inte minst av E-type som i och med födseln blev pappa för första gången.

Något annat som paret hunnit ta sig an under det knappa år som de varit tillsammans är ett rykte om att de skulle ha gått skilda vägar.

E-type dementerar separationen med Melinda Jacobs

Ryktet skulle kunna ha uppståt utifrån det faktum att paret inte bott tillsammans på heltid, eller för att han nyligen köpt ett hus en bit ifrån familjen.

Medans Melinda Jacobs bott med alla barn i Vadstena, har E-type bott i Stockholm, där han haft sitt arbete.

Men nu ska det bli ändring på det, berättar den nyblivna pappan i en intervju i Amelia. Han har nämligen köpt ett hus 300 meter från Melindas villa. Där ska han ha sin studio och alla sina andra prylar.

"Jordens snack i Vadstena "

Och det nämnda separationsryktet, det dementerar han:

– Det har blivit jordens snack i Vadstena att vi redan har separerat, men det är exakt tvärtom. Jag flyttar hela min verksamhet hit för att vara så nära det bara går.